935
WW Homestyling

Het verschil tussen huis "Te koop"en huis "Verkocht" is Verkoopstyling! Uw huis staat te koop. Kijkers maar geen kopers? Enig idee hoe dat komt? Schakel een verkoopstylist in van WW Home Styling voor een snellere verkoop.

Wie
WW Home Styling, gespecialiseerd in vastgoedpresentatie, geeft advies hoe u met minimale middelen uw huis optimaal kunt presenteren op de verkoopmarkt. Met eenvoudige oplossingen wordt een huis verkoopklaar gemaakt, waardoor het ruimtelijk, fris, overzichtelijk maar vooral aantrekkelijker wordt.

Waarom
Omdat u geen tweede kans krijgt voor een eerste indruk! Kopen en verkopen heeft te maken met emotie. De verkoper heeft na zoveel jaren vaak onvoldoende afstand en verkoopt eerder zijn "thuis"dan zijn "huis". Potentiële kopers worden vaak afgeleid door de persoonlijke smaak van de bewoners. WW Home Styling helpt u uw woning te neutraliseren waardoor de aspirant koper zichzelf ziet wonen in zijn toekomstige huis.

Hoe
Tijdens de restyling gaan we uit van uw eigen inrichting eventueel aangepast en aangevuld met extra accessoires. Met een objectieve blik bekijken wij uw huis door de ogen van een potentiële koper en zien alles wat een vlotte verkoop in de weg kan staan.. Kijkers worden kopers. Amerikaanse statistieken wijzen uit dat door professionals verkoopklaar gemaakte woningen 83% sneller verkocht worden. Met verkoopstyling creëren wij ruimte. Kopers kopen vierkante meters. Laat die dus zien! 

Meubelverhuur
In een lege woning is het niet eenvoudig om afmetingen in te schatten. Een potentiële koper zal het moeilijk vinden zich voor te stellen dat dit zijn sfeervolle toekomstige woning wordt. WW Home Styling biedt een tijdelijke meubilering voor korte of langere tijd.

Interieuradvies
Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze bij de inrichting van uw huis, tuin, bij huisordening of verhuizing. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

www.wwhomestyling.nl

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners