"Wonen doe je thuis.nl" is nog een jong maar zeer creatief ontwerp- en adviesburo voor interieurstyling. Ik, Belinda Elshuis, richt woning- en kantoorinterieurs sfeer- en smaakvol in, in alle stijlen door middel van creatieve oplossingen en originele ideeën. Ik werk ook samen met een collega stylist, het voordeel hiervan is een bredere stijl en het aankunnen van grotere projecten.

 

Een styliste vragen voor uw interieur is (helaas) nog geen normale gang van zaken, met al die woonprogramma's e.d. zou je ook denken dat iedereen het zelf kan. Maar vaak worden heel veel dingen over het hoofd gezien. Gelukkig zien al steeds meer mensen in dat je al beter in een vroeg stadium een styliste kunt inschakelen, zodat al vele praktische zaken goed geregeld zijn of nog veranderd kunnen worden aan of in een woning of kantoorpand. Het moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en leefbaar voor u zelf en anderen. Dat kan compleet anders zijn of toch juist met uw eigen meubelen, tijdloos of toch trendy, alles is mogelijk zolang het maar een plek wordt waar u zich thuis voelt, wonend of werkend.

Advies
Bij "Wonen doe je thuis.nl" zijn vele mogelijkheden van advies, het hele pakket van plattegrond tot shoppen, van lichtplan tot stylen, maar ook alleen een kleuradvies is mogelijk of een andere indeling. Met de juiste stylingtips en wat simpele aanpassingen kan al een heel ander resultaat bereikt worden. De juiste sfeer krijgen kan ook door gebruik te maken van andere kleuren, stoffen, accessoires en materialen of toch een andere vloer of behang. Ik help u om de juiste keuzes te maken d.m.v. collages met verschillende materialen en kleuren, sfeerbeelden en tekeningen eventueel shoppen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat.

Verkoopstyling
Ook verkoopstyling is ook een mogelijkheid, met een goede verkoopstyling is een huis vaak beter verkoopbaar. Het is van belang een woning er uit te laten springen in het toch al zo grote aanbod en voor een zo groot mogelijke doelgroep. Ook hier geldt met wat handige stylingtips en aanpassingen kan een woning heel aantrekkelijk gemaakt worden voor potentiële kopers, want een eerste indruk maak je maar een keer.

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend bij "Wonen doe je thuis.nl", dus waarom nog langer twijfelen, maak snel een afspraak.

 

Blogs van onze stylisten