1245
Huis in Stijl

Je thuis voelen in je woning en hier genieten is een belangrijke voorwaarde voor geluk. Je thuis voelen op je werkplek draagt bij aan je werkplezier en succes. Studio MBC realiseert een interieur dat past bij ieders wensen, dromen, persoonlijkheid en portemonnee. Om dit te realiseren is licht ook één van de belangrijkste sfeermakers van je interieur. Een goed verlichtingsplan/lichtadvies is daarom ook geen overbodige luxe!

Ik, Miriam Borsboom-Capelle LR, ben het gezicht achter Studio MBC. Mijn grote passie is interieur en licht! Ik ben persoonlijk betrokken, enthousiast, klantgericht, flexibel, creatief en oplossingsgericht. Met communicatie als achtergrond en opgeleid tot interieur- en lichtontwerper (Interieuracademie, Lichtadviseur bij NIA alsmede HBO Lichtontwerp en Hogere Verlichtingstechniek aan de Lighting Design Academy), ben ik ervaren in het geven van interieur en uitgebreid lichtadvies aan de particuliere en zakelijke markt binnen elk beschikbaar budget!

Wat doet Studio MBC?

Interieurontwerp/Interieuradvies
Lichtontwerp/Lichtadvies
Totale realisatie interieur- en verlichtingsplan
Interieur- en lichtontwerp voor de zakelijke markt
3D-visualisaties

Neem gerust contact op en maak kennis met Studio MBC tijdens een vrijblijvend gesprek!’

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners