STIJLIDEE Interieuradvies en Styling uit Utrecht biedt hulp bij de inrichting van uw huis. Professionele Interieur Stylist met 20 jaar ervaring geeft interieuradvies, kleuradvies, stylingadvies, verkoopstyling advies, interieurontwerp, verlichtingsadvies en praktische ideeën over binnenhuisarchitectuur passend bij uw woonstijl en woning. Stijlidee is lid van CRISP: Centraal Register Interieur Styling Professionals.

 

Bent u op zoek naar een professioneel stylist of binnenhuisarchitect voor een persoonlijk interieuradvies op maat? Stijlidee geeft advies bij u thuis: of het nu gaat om oplossingen voor indeling, kleur, meubels, verlichting of gordijnen. Dit advies varieert van het ontwerpen van een indeling voor de woonkamer tot een kleurenplan voor uw hele huis. Diverse mogelijkheden zijn bespreekbaar: vanaf het uitwerken van een basisplan tot een compleet uitgewerkt interieuradvies op maat. Stijlidee realiseert een stijlvol totaalplan dat gegarandeerd zal passen bij uw woonstijl. Winnie is gespecialiseerd in het inleven in uw smaak en het uitwerken van een persoonlijk advies waarbij eventueel zelfs wordt gemixt met diverse woonstijlen: modern, basic, retro, design, landelijk, klassiek, romantisch of barok, als het maar bij u en uw interieur past! Tijdens het advies krijgt u bovendien slimme interieurtips en een selectie van leuke woonwinkels bij u in de buurt.

Vanaf 2006 geeft Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham (1970, Utrecht) met haar bedrijf Stijlidee op freelance basis interieuradvies over indeling, kleuren, materialen, verlichting, gordijnen en meubels. Daarnaast werkt ze op projectbasis aan opdrachten op maat m.b.t. shopping, styling, verkoopstyling en winkelstyling. Ook geeft ze regelmatig workshops kleur en interieur. Haar opdrachtgevers zijn diverse particulieren en bedrijven door heel Nederland. Voorafgaande aan haar werkzaamheden voor Stijlidee heeft ze 20 jaar als Stylist, Interieurontwerper, Marketing Manager en Visual Merchandiser fulltime werkervaring opgebouwd bij de bekende woonwinkels Ikea, Habitat, Eckhart, Trendhopper en het Kabinet. Reeds in 1991 heeft ze succesvol haar studie Reclame en Presentatie technieken afgerond en daarna heeft ze zich door middel van cursussen, workshops en zelfstudie gespecialiseerd in interieurstyling en binnenhuisarchitectuur. In samenwerking met verffabrikant Histor geeft Winnie bovendien als Histor Stylist kleuradviezen in de regio Utrecht.

Met de juiste indeling, styling en kleuren kan Winnie uw interieur omtoveren tot een dynamische, vrolijke en prettige omgeving. In haar persoonlijke advies bekijken we samen welke kleuren en stijlen het beste bij u en uw interieur passen. Ook door kleine veranderingen in kleuraccenten kan uw interieur een totaal andere sfeer krijgen. Naast kleur is de juiste styling, indeling en verlichting sfeerbepalend om uw interieur helemaal af te maken. Als stylist voor diverse gerenommeerde woonwinkels, particulieren en bedrijven is het Winnie's vak om uw wensen te vertalen in een advies op maat waarin u zich helemaal zult vinden. U zult verrast worden door haar stijlideeën en heerlijk kunnen gaan genieten van uw nieuwe interieur!

Blogs van onze stylisten