Stijl&Mix is een jong bedrijf dat zich bezig houdt met stylingadvies voor binnen- en buitenshuis. Mijn passie is inrichten met stijl en het mixen van oude met nieuwe spullen. Door het mixen van je oude meubels met wat nieuwe eyecatchers kom je al snel tot een heel leuk resultaat. Misschien net dat leuke detail aan de muur of stoere kussens op de bank kan al genoeg zijn om je kamer een andere uitstraling te geven.

 

Als de styling van je interieur in balans is door een bepaalde rust die is gecreëerd, kun je optimaal genieten van de leefruimte waarin je je bevindt. Om de sfeer te krijgen die je zoekt, of als je deze zelf niet kunt vinden, kun je door restyling van je materialen, meubels, vormen, kleuren en accessoires een onderlinge afstemming maken in je interieur. Wie weet is dat al genoeg om de sfeer te maken die je al heel lang zocht.

Het is belangrijk dat je accessoires passen bij je gekozen hoofdstijl. Ben je opzoek naar een interieur dat aan al je woonwensen voldoet, dan ben je bij Stijl&Mix aan het juiste adres. Nieuwsgierig geworden, kijk dan op www.stijlenmix.nl Ik kom graag vrijblijvend langs. “Het vinden van de juiste balans”

Blogs van onze stylisten