U wilt de inrichting van uw huis helemaal anders, maar u weet niet hoe? Uw partner heeft een andere smaak of u voelt zich niet thuis in uw eigen huis? SO!Design kunt u daar allemaal bij helpen. Meubels, kleuren, opstelling, materialen en accessoires zijn heel belangrijk voor de sfeer van uw huis. Door middel van een moodboard, plattegrond, lichtplan en persoonlijk advies wordt uw huis zoals u er altijd van heeft gedroomd. Daarnaast kunt u SO!Design bijvoorbeeld ook inschakelen voor een make-over van uw werkkamer, een fraaie muurschildering in de babykamer of het stofferen van een oude stoel. Als uw huis al een tijdje te koop staat kan SO!Design uw huis op die manier inrichten en stylen zodat het huis aantrekkelijker zal worden voor potentiële kopers.

 

Even voorstellen..
Ik ben Suzanne Oosterom en werkzaam als gediplomeerd interieurontwerper en interieurstyliste. Mijn hele leven ben ik al bezig met interieur, huizen, stijlen en alles wat daarbij komt kijken. Je kunt wel zeggen dat interieur mijn passie is. Ik geloof dat je je beter voelt bij een interieur dat bij je past, ik probeer dat voor u te creëren. Een speciale plek waar je je veilig en geborgen voelt, een huis waar je 'thuis' komt.

Interieurontwerp
Bent u op zoek naar bijvoorbeeld warmte, gezelligheid en een stijlvol interieur? Aan de hand van een persoonlijke analyse van uw woonwensen en woonsituatie zal ik een uniek ontwerp van een plattegrond, een moodboard met kleuren, materialen, sferen en stijlen voor u vormgeven. Dit advies zal u helpen met het vertalen van uw wensen naar een optimaal woongenot. U kunt er ook voor kiezen om een volledige opdracht bij mij neer te leggen, dat houdt in dat ik een 'totaalopdracht' neerzet. Dat betekent dat uw woning wordt afgestyled met een complete inrichting (al dan niet samen ingekocht) voorzien van eventuele accessoires.

Interieurstyling
Wist u dat u met (andere) kleuren en accessoires een compleet nieuw interieur kunt creëren? Aan de hand van een persoonlijk (stijl)gesprek zoek ik de accessoires (variërend van een nieuw karpet en spiegel tot aan kaarsen, planten en verlichting), kleuren en materialen voor u uit die precies passen bij uw gevoel! Weet u niet van welke kleuren u houdt? Wat voor een stijl u mooi vindt? Of die eeuwige discussie met uw partner over het interieur? Wilt u een make-over die niet zo ingrijpend is? Of een muurschildering in de kinderkamer?

Meubelstofferen
U heeft de stoel van uw dromen gevonden, alleen de bekleding is oud, vies en kapot of niet naar uw smaak, dan biedt SO!Design de oplossing! Ik kan uw prachtige erfstuk of op de kop getikte kringloopstoel weer maken als nieuw. Ook wanneer de vering, rugleuning of vulling (zoals het schuim) niet functioneert bent u bij mij aan het goede adres.

Blogs van onze stylisten