Hoe plaats ik mijn meubels zodat mijn kleine woonkamer groter lijkt? Hoe creëer ik sfeer in mijn interieur? Hoe richt ik mijn keuken op de meest mooie en praktische manier in? Ik vind mijn meubels wel mooi, maar de eenheid ontbreekt. Hoe los ik dit op?Welke accessoires passen bij de stijl van mijn meubels?

 

Dit zijn maar enkele voorbeelden van veel voorkomende vragen op interieurgebied. Herkenbaar? Heeft u een nieuw huis, of heeft uw bestaande huis een flinke oppepper nodig en weet u niet waar u moet beginnen?
 PURE styling kijkt met een frisse blik naar uw interieur en houdt rekening met uw wensen op woongebied. Met originele, passende en praktische oplossingen creëren wij het interieur dat u voor ogen heeft.

Wij zijn ruim 12 jaar met veel plezier werkzaam in het stylingvak en houden ons bezig met uiteenlopende disciplines van styling en interieur. U kunt bij ons terecht voor een advies aan huis, een uitgebreid interieurontwerp voor uw woning maar ook voor het shoppen van een accessoirepakket, geheel gericht op de stijl en sfeer van uw meubels.

Naast interieurontwerp voor particulieren en bedrijven werken wij regelmatig als stylist voor woonwinkels en grote merken / labels in de interieurbranche zoals Harvink en Trendhopper.

Ons doel is altijd, voor welke opdrachtgever dan ook, het vertalen van de wensen en identiteit van de opdrachtgever naar een bijzondere, passende sfeer en ruimte. Nieuwsgierig? Kijk op purestyling.nl voor een uitgebreide portfolio en blog. Heidi Willems van PURE styling.