Als eerste brandstore van JAB Anstoetz in de Benelux kunnen wij u op een onderscheidende en vernieuwende wijze een kwalitatief hoogstaand advies geven. Wij hebben geen traditionele showroom, maar een inspiratieshowroom en interieurontwerpstudio. Met feel- en moodboards, stoffen- en tapijtpresentaties en via beeldschermen en iPads laten wij u voelen en beleven.

 

We maken 2- en 3D ontwerpen om het geheel verder te visualiseren. Zodra we samen besloten hebben hoe de ruimte ingericht zal worden, zullen we de realisatie in gang zetten. We bezoeken nationale en internationale showrooms en nemen indien gewenst alles uit handen. Van verbouwing tot op maat gemaakte meubels, alles is mogelijk. U heeft één aanspreekpunt voor het complete traject. Als laatste zetten we de puntjes op de i.

In onze interieurontwerpstudio wordt het ontwerpproces zichtbaar gemaakt, een soort open keuken, duidelijk en inzichtelijk.

Bent u op zoek naar een nieuw interieur? Onze taak is u ontzorgen tijdens dit proces, neem daarom gerust contact op voor een inventarisatiegesprek.​

Blogs van onze stylisten