1578
Ellen in't Veld Interieurontwerp

Onafhankelijk full-time actief bureau voor Interieurontwerp, Interieuradvies, Inrichten en Styling. ‘’Soms zijn er rigoureuze middelen nodig, maar vaker is het juist een kwestie van details: de bank verschuiven, goede verlichting en investeren in enkele mooie styling items. Balans, kleur en durf vind ik belangrijke elementen voor een mooi interieur, evenals een mix van oud en nieuw. Maar een inrichting moet niet alleen mooi zijn, er moet vooral ook geleefd kunnen worden. Met een goede en functionele basis, vervolgens een subtiele nonchalance en een vleugje pit of humor, creëer ik met passie interieurs met een ongedwongen karakter. De kracht van de juiste kleur- en materiaal combinatie, in combinatie met persoonlijkheid en mooi vormgegeven meubelen zorgen voor originaliteit.’’

Met 19 jaar ervaring is enthousiast eigenaresse Ellen in’t Veld als geen ander in staat voor iedere ruimte een passend ontwerp te maken waarbij uw wensen het uitgangspunt voor een nieuw en persoonlijk interieur zijn.

Haar kracht is haar jarenlange ervaring waardoor zij in korte tijd een creatief en waardevol advies kan neerleggen. Klanten ervaren vrijheid en Ellen voelt uw wensen heel goed aan.

Iedere klant is verschillend. Daarom biedt Ellen een uitgebreid keuzepakket. Zo kunt u haar inschakelen voor een ontwerp per ruimte, een totaalontwerp of inrichtingsplan, maar ook voor een kleur- of stylingadvies. Dankzij haar vakkundige inzicht, kunt u altijd rekenen op een persoonlijk advies op maat. Het advies wordt volledig op uw situatie, stijl en wensen afgestemd en sluit nauwkeurig aan op de reeds vaststaande gegevens. Het advies of stappenplan begint precies daar waar u behoefte heeft aan wooninspiratie.

U kunt ervoor kiezen alles uit handen te geven. Dankzij een uitgebreid netwerk verzorgt Ellen uw schilder-, en interieurbouw/timmer werkzaamheden, en onderhoud zij contact met uw aannemer of de exterieur architect. Bij nieuwbouw of aan-/verbouw worden vorm en maatvoering vanuit het interieurontwerp aangereikt. Kortom: Ellen kan u begeleiden van het begintraject tot het daadwerkelijke eindresultaat. Als u wilt blijft u in contact tot de laatste puntjes op de ‘i’ zijn gezet.

Bel of mail vrijblijvend voor informatie!

Met vriendelijke groet,

Ellen in’t Veld

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners