Fox Verkoop|Interieurstyling is een veelzijdig bedrijf voor advies, praktische hulp en creativiteit op het gebied van wonen. Staat uw woning te koop? Of heeft u plannen om uw woning te verkopen? Dan is dit het moment om een verkoopstylist van Fox Verkoop|Interieurstyling in te schakelen. Verkoopstyling is het optimaal presenteren (stylen) van uw woning met als doel de woning sneller te verkopen tegen de best haalbare prijs.

 

Met een frisse en objectieve blik bekijkt de verkoopstylist van Fox Verkoop|Interieurstyling uw woning vanuit de ogen van een potentiële koper. Uw woning wordt zodanig ingericht dat deze voor een grote groep potentiële kopers aantrekkelijk is. Uw persoonlijke inrichtingsvoorkeur hoeft immers niet de voorkeur te zijn van de mogelijke kopers. Door met uw eigen meubels en passende accessoirs uw woning anders in te delen ziet u vaak al snel resultaat. De inzet van Fox Verkoop|Interieurstyling is om zonder grootse verbouwplannen en ingrepen een aantrekkelijke woning te presenteren voor een zo breed mogelijk publiek.

Fox Verkoop|Interieurstyling verstaat de kunst om de positieve punten van uw woning te benadrukken en deze te laten onderscheiden van de rest van het woningaanbod. Resultaat; de verkoopkansen van uw woning nemen beduidend toe!

Verkoopstyling gaat verder dan alleen het verkoopklaar maken van een woning. Ook het verzorgen van professionele foto's voor makelaarssites en/of verkoopbrochures behoren tot werkzaamheden de verkoopstylist. Daarnaast is het mogelijk om een verkoopstylist van Fox Verkoop|Interieurstyling in te schakelen bij het organiseren van een Open Huizendag.

Optimale styling en professionele foto's zijn dus het visitekaartje van uw woning. Fox Verkoop|Interieurstyling zorgt ervoor dat uw woning verkoopklaar wordt gemaakt. Wij werken volgens een bewezen formule; met minimale middelen, ruimtelijk inzicht en een flinke dosis creativiteit wordt een zo optimaal mogelijk resultaat bereikt We maken geen dure adviesrapporten maar steken de handen uit de mouwen en gaan direct aan de slag!

Als u op zoek bent naar iets anders op het gebied van uw interieur, maak dan kennis met Fox Verkoop|Interieurstyling. Een interieuradvies kan nieuwe en verfrissende ideeën opleveren. Samen met u inventariseren we uw woonwensen en vertalen dit naar een praktisch plan. In dit plan wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de spullen in uw huis waar u aan gehecht bent. Deze maken uw interieur persoonlijk en geven het een eigen identiteit.

Fox Verkoop|Interieurstyling maakt voor u een interieuradvies op maat voor uw huidige of nieuwe woning, eventueel in 3D. Compleet met sfeercollage, kleurenkaarten en interieurtekeningen.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Blogs van onze stylisten