Vol enthousiasme heb ik de opleiding voor binnenhuisarchitect gevolgd en succesvol afgerond waarna ik mijn eigen interieurbedrijf ben gestart. Na 8 jaar nog steeds met heel veel plezier! Mijn enthousiasme overbrengen, laten zien hoeveel mogelijkheden er zijn en vooral: Meedenken in een proces waarbij alles draait om het gevoel en de beleving van de opdrachtgever.

 

Naast de vorm, de grootte en de indeling van het huis, blijft dit toch het belangrijkste uitgangspunt. Ik zal er alles aan doen om een interieur te creëren dat bij u past. Samen is hierbij het toverwoord, met elkaar stap voor stap op weg naar.............. Het is een boeiend vak, waarbij U een grote rol speelt!

Interieurontwerp of interieuradvies:
Als u uw interieur na een lange tijd gaat veranderen en er ook verbouwd gaat worden is het fijn om inzichtelijke tekeningen te krijgen van de nieuwe mogelijkheden. Er is immers zoveel te kiezen op materiaalgebied en toe te passen. Een interieurontwerp geeft u meer handvaten dan een interieuradvies. Wij zorgen voor nieuwe inspiratie en creativiteit. En niet alleen voor de woonkamer, ook de slaapkamer, badkamer of keuken kunnen wij voorzien van een nieuwe frisse look.

Een interieur moet groeien en in balans zijn, neem daar de tijd voor.

Verkoopstyling:
Iedere woning heeft zijn eigen plus- en minpunten, die u soms zelf niet meer ziet. Door de jaren is uw interieur gegroeid, geheel naar uw eigen wensen en ideeën en met uw eigen mooie spullen, die niet altijd aansluiten bij een volgende bewoner. Wij geven onafhankelijk advies en brengen samen met u alle pluspunten in kaart en laten die optimaal aan de potentiële koper zien. Ook kijken we kritisch naar loszittend behang, scheef hangende deurtjes en niet te vergeten, schoon en glimmend sanitair. Want met name de minder goede punten zijn belangrijk om aan te pakken. En daar kunt u zelf al veel aan veranderen. De potentiële koper onderneemt alleen de volgende stap als er een goede eerste indruk is.

Misverstand verkoopstyling
"Nu moet zeker mijn hele huis veranderd worden inclusief schilderen en behangen"? "Dat gaat vast veel kosten!" Nee, zeker niet. Wij doen ons best om met weinig middelen een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Dit doen we door in eerste instantie altijd gebruik te maken van uw bestaande wanden, meubelen en accessoires.

Workshop:
Bent u op zoek naar een gezellige vrijetijdsbesteding met vriendinnen, familie, collega's of alleen? Volg dan een leerzame workshop bij Ellen Dekker. Er wordt tijd en persoonlijke aandacht besteed aan uw interieur. U kunt kiezen uit een interieurworkshop of een kleurworkshop.

Op de website vindt u uitgebreidere informatie. Neem gerust een kijkje en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Veel plezier en graag tot ziens.

Vriendelijke groeten
Ellen Dekker