Interieuradviesburo Casa Feliz in Amstelveen ontwerpt en begeleidt particuliere en zakelijke interieurprojecten. U kunt Casa Feliz inschakelen voor interieuradvies en interieurstyling, projectbegeleiding bij verbouwing en realisatie van uw inrichting. Uw wensen worden vertaald naar een sfeervol interieur waarin u zich echt thuis kan voelen!

 

Casa Feliz wordt gerund door Natascha Wever. Haar uitdaging ligt in het creëren van interieurs die aansluiten bij de levensstijl van haar opdrachtgevers. Natascha heeft al veel interieurprojecten en realisaties in Amsterdam, Amstelveen en wijde omgeving op haar naam staan.

Compleet interieurplan
Na een vrijblijvend gesprek en bezichtiging van uw woning wordt een offerte op maat voor u gemaakt. Na akkoord volgt een intakegesprek waarin verder wordt ingegaan op uw woonwensen en de sfeer die u voor ogen heeft. Niets is zo persoonlijk als een interieur! Het complete interieurplan bestaat uit een plattegrond met meubelopstelling, een sfeerontwerp d.m.v. moodboard, een kleurenplan, advies voor vloeren, raamdecoratie en verlichting. Kortom, een deskundig advies & ontwerp voor de verbouwing, inrichting en interieurstyling van uw woning of bedrijfsruimte.

Interieuradvies aan Huis
Dit advies bestaat uit een ca. 3 uur durend interieuradvies bij u thuis, waarbij u ter plekke wordt geadviseerd over o.a. de meubelopstelling, kleurgebruik, vloeren, wanden, raamdecoratie, verlichting en woonaccessoires. Met dit advies heeft u snel een inspirerend advies voor een sfeervolle en functionele inrichting van uw woonruimte!

Lichtadvies
Zonder goed licht is een interieur levenloos en saai! Door evenwichtig gebruik van licht wordt een ruimte spannend en komen accenten tot hun recht. Het kan zorgen voor een aangename sfeer zodat u zich kunt ontspannen of juist productief kunt zijn. Heeft u advies nodig voor een lichtplan voor uw woning? Casa Feliz helpt u graag bij het maken van een juist lichtplan en het uitzoeken van bijpassende, sfeervolle verlichting.

Kleuradvies
Kleur is persoonlijk en kan van invloed zijn op uw stemming. Binnen een interieuradvies is het kleurenplan van essentieel belang. Met het toepassen van kleur kunt u op een eenvoudige wijze uw interieur veranderen en de door u gewenste sfeer en uitstraling bereiken!

Projectbegeleiding
Voor het begeleiden van uw verbouwing en het realiseren van uw nieuwe inrichting. Aanspreekpunt voor aannemer of architect met betrekking tot uw nieuwe interieur.

Blogs van onze stylisten