796
C-Style Concepts

C-Style Concepts kan op meerdere vlakken iets voor je betekenen; ik bied interieurontwerp, -advies en -styling voor woning, kantoor, horeca etc. Ook verzorg ik verkoopstyling voor te koop staande woningen en meubelverhuur voor leegstaande woningen. Hierbij kan ik ook de fotografie verzorgen.

 

Een interieur moet niet alleen mooi en sfeervol zijn, maar ook praktisch en vooral persoonlijk. Het moet die plek zijn waar alle bewoners zich fijn voelen. Wil je de inrichting veranderen, zoek je een oplossing op maat, mis je de juiste sfeer of wil je praktische oplossingen? Ga je verhuizen en weet je niet hoe je de ruimte het beste kunt indelen? C-Style Concepts kan je helpen met een passende, creatieve oplossing en een persoonlijke sfeer. Ik luister goed naar je wensen en vertaal dit in een plan dat bij jou en je huis past.

Bij verkoopstyling gaat het niet om smaak. Het doel is om jouw huis er ruimtelijk uit te laten zien, de sterke punten van de woning uit te lichten en de juiste sfeer te geven voor de doelgroep. C-Style Concepts is specialist in het verkoopklaar maken en stylen van woningen. Hierdoor valt de woning meer op. Desgewenst kan ik d.m.v. 3D visualisaties laten zien wat er mogelijk is in de woning.

C-Style Concepts richt leegstaande huizen in en verzorgt meubel verhuur. Leegstaande woningen zijn lastig te verkopen. Met huur meubels en bijpassende accessoires laat ik je huis er bewoond uitzien door een warme en neutrale inrichting. Het ziet er sfeervol uit en trekt de aandacht.

download de GRATIS STYLEGUIDE

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox! Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?