BLEND Interieur . Styling is een styling- en adviesbureau voor de particuliere en zakelijke markt. Doel is het optimale uit uw huis te halen. Naast verkoopstyling en woningfotografie kunt u terecht voor interieuradvies en -styling, meubelverhuur, het schrijven van (brochure-) teksten of het inrichten van leegstaand onroerend goed: ik ga graag met en voor u aan de slag!

 

Verkoopstyling: maakt van de kijker een koper
Bij de verkoop van een woning geldt dat u maar één keer die verpletterende indruk kunt maken. Zorg er dus voor dat uw woning zo optimaal mogelijk gepresenteerd wordt en zoveel mogelijk potentiële kopers aanspreekt. In de huidige markt, met het enorme aanbod, is het bijna noodzakelijk uw woning te onderscheiden, verkoopstyling is hiervoor het juiste middel!

Woningfotografie
Een praktische en overzichtelijke fotoreportage, dat is waarmee u potentiële kopers over de streep trekt om juist in uw huis te komen kijken! Ik verzorg deze foto's graag voor u, zo nodig met een styling vooraf om het beeld zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Meubelverhuur
Leegstaande woningen verkopen of verhuren een stuk minder snel en goed dan een woning waarbij de kijkers een beeld krijgen van de indeling, ruimte en sfeer. Het is mogelijk woningen gedeeltelijk of in zijn geheel in te richten, met de juiste accessoires en alles uiteraard geheel in stijl van het huis en de omgeving.

Interieuradvies & -styling
Wilt u een ruimte veranderen, gaat u verbouwen of bent u net verhuisd en komt u er niet uit met uw huidige meubelen? Graag kijk ik met mee naar de mogelijkheden.

Makelaars en projectontwikkelaars
Ook makelaars en projectontwikkelaars ondervinden de gevolgen van de ontwikkelingen op de woningmarkt. Om u te onderscheiden en uw potentiële kopers te overtuigen is het mogelijk via BLEND verkoopstyling aan te bieden om zo uw klanten over de streep te trekken.

Over BLEND
BLEND Interieur . Styling is opgericht in 2011 en een jong en ambitieus bedrijf. Na mijn studie Marketing & PR heb ik meer dan 12 jaar ervaring opgedaan in diverse (inter-) nationale marketing communicatie functies. Buiten mijn werk speelden wonen, inrichten en styling altijd al een grote rol. In 2010 was hét moment daar en heb ik de opleiding tot verkoopstylist gevolgd en kort daarna is BLEND Interieur . Styling opgericht. Wat is er mooier dan van je passie je werk kunnen maken? Voor mij is het een perfecte combinatie.

Graag tot ziens!

Blogs van onze stylisten