738
HUIZ design
Gepubliceerd: 03-07-2023

Het inrichten van je woning is niet altijd even makkelijk. Bij een complete verbouwing of het kopen van een (nieuwbouw) woning, moeten er in korte tijd allerlei beslissingen worden genomen. Iets wat je nauwkeurig wilt doen om van je thuis een fijne, maar ook stijlvolle plek te creëren. Ben je toe aan een nieuwe indeling of wil je een compleet nieuw interieuradvies? Ik help je daar graag bij, samen gaan we het ontwerpproces in met al je woonwensen en komen we uiteindelijk tot een compleet en goed interieurplan wat echt bij je past.

Over mij
Mijn naam is Jorn Schriever (1989), gediplomeerd interieurontwerper, interieurstylist, tuinontwerper en eigenaar van HUIZ design. In september 2019 ben ik gestart met een deeltijd dagopleiding tot professioneel interieurontwerper aan de Interieuracademie te Utrecht en ik heb deze opleiding inmiddels met goed resultaat afgerond. De opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik mijn kennis en kunde op interieur- en tuingebied heb verbreed en dat ik de stap heb gezet om eigenaar te worden van HUIZ design.

Of het nou gaat over een andere sfeer creëren in huis, een indelingsplan ontwerpen, het ontwerpen van een kleine stadstuin, of het inrichten van een kantoor… Ik ben gediplomeerd binnen elke discipline en ga telkens de uitdaging aan om de persoonlijkheid van de opdrachtgever(s) terug te laten komen in het ontwerp. Dit maakt dat ik mezelf zie als allround ontwerper. Ik werk graag met natuurlijke materialen en de reizen die ik afleg over de wereld, geven mij telkens nieuwe inspiratie en zo probeer ik mooie en unieke materialen te ontdekken en te verwerken in mijn ontwerpen. Mijn interieurontwerpen kenmerken zich door een basis in balans, die spannend wordt gemaakt met een warm, contrasterend en dynamisch kleurenpalet aangevuld met unieke materialen waarvan het eindresultaat een samenhangend geheel is. Daarnaast geef ik 3 dagen in de week les op het MBO binnen de opleidingen van Wonen en Design. 

huiz-design-2.jpg

Werkwijze
Ik start altijd met een oriënterend gesprek. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. In dit gesprek gaan we kennis maken met elkaar en bespreek ik graag de wensen, leefgewoonten, eisen en voorkeuren voor de desbetreffende ruimtes. Wil je een afbeelding laten zien van een interieur dat je aanspreekt, is dat uiteraard geen probleem. Ter plekke bekijk ik de woning, zodat ik een goed beeld krijg van de mogelijkheden van de ruimte(s). Indien nodig, meet ik de ruimte(s) en/of de meubels alvast op. Is er een plattegrond van de woning aanwezig, neem ik daar graag ook een kopie van mee. Betreft het een interieuradvies voor een nieuwbouwwoning, dan kom ik ook bij je thuis en werk ik vanuit de plattegrondtekeningen en brochure van de aannemer/architect. Na dit bezoek ontvang je de offerte. Nadat de offerte is goedgekeurd ga ik voor je aan de slag. Gedurende het proces zal ik regelmatig contact opnemen. Klopt de gekozen sfeer? Zijn de kleurkeuzes en materiaalkeuzes naar wens? Deze keuzes licht ik graag toe en jij geeft aan wat je er van vindt. Op basis van dit tussengesprek werk ik mijn plannen verder uit. Daarna kom ik het definitieve voorstel presenteren bij jou thuis.

inspiratiebrochures1.png

DecoLegno_-_FB65_Reflex_-_Keuken_-Broks_keukens-9.jpg

Tarieven 

BasiZ interieurontwerp: 
-Intakegesprek bij jou thuis
-Moodboard waarin de sfeer duidelijk wordt
-Kleuren- en materialenplan
-Meubelplan
-2D Plattegrond
-Presentatie bij jou thuis
Vanaf € 795,00*

*Prijzen zijn gebaseerd op een ontwerp voor de woonkamer. Voor extra ruimtes als hal, toiletruimte, badkamer, slaapkamer, werkkamer of zolder gelden andere tarieven. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Het uurtarief van HUIZ design bedraagt € 60,00 exclusief 21% btw.

UitgebreiT interieurontwerp:
-Intakegesprek bij jou thuis
-Moodboard waarin de sfeer duidelijk wordt
-Kleuren- en materialenplan
-Meubelplan
-Lichtpuntenvoorstel
-2D plattegrond
-3D impressie
-Presentatie bij jou thuis
Vanaf € 1395,00* 

*Prijzen zijn gebaseerd op een ontwerp voor de woonkamer. Voor extra ruimtes als hal, toiletruimte, badkamer, slaapkamer, werkkamer of zolder gelden andere tarieven. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Het uurtarief van HUIZ design bedraagt € 60,00 exclusief 21% btw.

Hierboven ziet u twee voorbeeldpakketten, maar uiteraard is er meer mogelijk! Zo ga ik met je mee woonshoppen en is er vaak de mogelijkheid om met korting de geadviseerde meubels te kopen. Ook maak ik keukenontwerpen, badkamerontwerpen, indelingsadviezen, etc. 

DecoLegno_-_FA33_PrimoFiore_-_Kastenwand_-Broks_keukens-3.jpg

Twijfel je over een aantal interieurzaken binnen het bestaande interieur en wil je een kleine verandering laten plaatsvinden, kun je ook kiezen voor een advies aan huis. Zorg dat je van te voren je vragen helder hebt, eventueel aangevuld met beeldmateriaal van interieurs wat je aanspreekt, zodat we effectief met de tijd om kunnen gaan. In 2 uur geef ik je tips en adviezen over je interieurvragen en over de belemmeringen waar je binnen je interieur tegenaan loopt. Heb je vragen over kleuren/materialen voor op de wand? Twijfel je over bepaalde vloerafwerkingen? Wil je de badkamer wat gezelliger maken? Zo zijn er nog veel meer vragen die ik voor je kan beantwoorden. Na het bezoek ga ik voor je aan de slag en maak ik een samenvatting van de punten die we hebben besproken. Dit stuur ik uiteraard naar je op, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Is er een kleuradvies gegeven, overhandig ik de kleurstalen achteraf, is er een badkamerstyling gedaan zorg ik dat je de besproken productlijst ontvangt. Vanaf  €310,00. 

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie en een uitgebreid portfolio op: www.huizdesign.nl of neem contact op via 06-42761919. Spreek gerust mijn voicemail in, mocht ik niet kunnen opnemen! 
Instagram: huiz_design 

Wonenonline