1621
Interieurstoffen
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Reizen door de tijd, levert een herwonnen cultureel erfgoed op. Alleen het beste van vroegere stijlperiodes zoals de decoratieve Rococo, Art Deco en Jugendstil, het ambachtelijke Arts en Crafts-handwerk, maar ook de mystiek van de Middeleeuwen en de uitbundigheid van de hippies, wordt bewaard, in een andere context gezet en zo opnieuw ontdekt. Het interieurbeeld is daardoor vertrouwd en vernieuwend tegelijk.

Time Traveller biedt een podium voor decoratie en drama, maar vooral luxe en kwaliteit. Het kleurenbeeld doet denken aan juwelen, schitterend en sensueel: smaragd en emeraldgroen, donker saffier, koningsblauw, robijnrood, amber en amethist. Goud, koper en brons zorgen voor een zekere diepte en mooie glans. Hier vinden we rijke materialen en fijne, glanzende stoffen, waaronder zijde en stoffen met echt metaaldraad erin. Elegante details zijn er veelal met de hand op gemaakt: pailletjes, kraaltjes, pareltjes, stiksels, veren. Een gevoel van vintage overheerst; ook bij de (vinyl) behangcollecties.

Bron: Perscentrum Wonen

Beeld: Dessin Kaleidoscope Lace uit de behangcollectie Glorious Revolution van Hooked on WallsWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide