1279
Interieurstoffen

Reizen door de tijd, levert een herwonnen cultureel erfgoed op. Alleen het beste van vroegere stijlperiodes zoals de decoratieve Rococo, Art Deco en Jugendstil, het ambachtelijke Arts en Crafts-handwerk, maar ook de mystiek van de Middeleeuwen en de uitbundigheid van de hippies, wordt bewaard, in een andere context gezet en zo opnieuw ontdekt. Het interieurbeeld is daardoor vertrouwd en vernieuwend tegelijk.

Time Traveller biedt een podium voor decoratie en drama, maar vooral luxe en kwaliteit. Het kleurenbeeld doet denken aan juwelen, schitterend en sensueel: smaragd en emeraldgroen, donker saffier, koningsblauw, robijnrood, amber en amethist. Goud, koper en brons zorgen voor een zekere diepte en mooie glans. Hier vinden we rijke materialen en fijne, glanzende stoffen, waaronder zijde en stoffen met echt metaaldraad erin. Elegante details zijn er veelal met de hand op gemaakt: pailletjes, kraaltjes, pareltjes, stiksels, veren. Een gevoel van vintage overheerst; ook bij de (vinyl) behangcollecties.

Bron: Perscentrum Wonen

Beeld: Dessin Kaleidoscope Lace uit de behangcollectie Glorious Revolution van Hooked on WallsWonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners