3434
Textiel by Pronto Wonen
Gepubliceerd: 12-09-2018

Wanneer je je huis gaat stylen denk je vaak als eerste aan een ander kleurtje op de muur, wat nieuwe planten en natuurlijk aan woonaccessoires. Maar wist je dat je met textiel ook heel snel een metamorfose kunt geven aan je woon of slaapkamer. Laten we eens wat ideetjes op een rijtje zetten.

 

Stylen met kussens
Wil je je bank een andere uitstraling geven dan kan je dat heel gemakkelijk doen met sierkussens. Deze zijn in ontelbaar veel soorten, maten, materialen en kleuren te krijgen. Wil je in het najaar een warmere sfeer in je woonkamer dan kan je kiezen voor kussens in warme kleuren.

inspiratiebrochures1.png

Ton sur ton in verschillende materialen geeft een heel speel effect. Wil je een wat luxer effect creëren dan kan je kiezen voor kussens in een glanzende stof. Ook is het leuk om kussens met verschillende maten met elkaar te matchen. Wil je dat de kussens de eyecatchers van de bank zijn kies dan kussens met een printje en combineer deze met wat effen exemplaren voor de balans. Overigens hoeft je de kussens heus niet alleen op de bank te leggen. Je kunt er ook een paar op de grond leggen of ter decoratie in de vensterbank.

Bij Pronto Wonen vind je een uitgebreide collectie kussens, van klein naar groot in verschillende prints en materialen.

Lekker warm... een plaid
Naast kussens kan je met een plaid ook allerlei kanten op. Plaids zijn ook in ontzettend veel kleuren, stoffen en printjes verkrijgbaar. Heerlijk om je voetjes warm te houden tijdens de kouden winterdagen maaar ook leuk om je bank mee te stylen. Met een plaid kan je gemakkelijk een kleuraccent in de kamer creëren. Of je hem nu strak opvouwt of los over de leuning drapeert of hem nonchalant over een stoel hangt een plaid is multi functioneel. Wil je de kleur van je plaid in je woonkamer versterken laat de kleur dan terugkomen in bijvoorbeeld kaarsen, potjes of vaasjes.

Het voordeel van stylen met textiel zoals met kussens of een plaid is dat je gemakkelijk en snel een andere sfeer kunt creëren. In het voorjaar kies je voor frisse voorjaarstinten en in het najaar voor warme herfstkleuren.

En vergeet de badkamer en keuken niet! Ook hier kan je stylen met textiel zoals handdoeken en theedoeken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide