3508
Romo Floris

Deze geraffineerde collectie is een eclectische mengeling van inspiratie en plaatst contrasterende dessins in perfecte harmonie naast elkaar. Glanzende zijde-effecten worden in de Floris-collectieelegant tot leven gebracht en geven de delicate bloemenpatronen een eigentijds tintje, terwijl fluweel en epinglé een weelderige structuur creëren. Strakke geometrische patronen met een subtiel metallic effect zijn een visie van moderniteit die deze luxueuze collectie decoratieve weefsels perfect aanvult. 

Floris Wallcoverings
Een pakkende collectie decoratieve wandbekleding. Opvallende ontwerpen komen tot leven dankzij geraffineerde vleugjes kleur en subtiel gebruik van structuur. Delicate bloemenpatronen en een opvallend geometrisch dessin worden samengebracht door middel van een verfijnd kleurenpalet met hier en daar een glimp van glinsterende metallics, terwijl subtiele reliëfs dimensie en textuurtoevoegen aan kleinschalige dessins op luxueus vinyl.

1609_Floris_WP_wallpaper3_Detail_0031_SC_HR.jpg

1609_Floris_WP_Orange2_0050_SP_LR.jpg

1609_Floris_WP_Wallpaper_11_TIA_0055.jpg

1609_Floris_WP_wallpaper6_0256_HR.jpg

Romo_Floris_Yellow_3_Det_0063_HR.jpg

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners