2072
Aurora interieurstoffen

Het noorderlicht spreekt al generaties lang tot de verbeelding. De intense kleurenpracht, het typische licht, de tinten die in elkaar overvloeien... Het blijft een bijzonder natuurfenomeen, èn een dankbare inspiratiebron voor de najaarscollectie van Kobe. Net als het noorderlicht straalt de stoffencollectie Aurora een fascinerende rust uit. De combinatie van tinten en texturen verlevendigt je interieur en geeft het tegelijk een vleugje van die typische Scandinavische klasse. De stijl is puur, eenvoudig, maar ook chic en urban. Een levensstijl die net als het noorderlicht pure poëzie uitstraalt en uitnodigt tot dè trend van de komende winter: gezelligheid!

De collectie zelf is zeer divers, zowel op vlak van kleuren als van dessins en kwaliteiten. Opvallend is bijvoorbeeld de zachte glans van de satijnweving, met kleureffecten die spelen met licht. In contrast daarmee staat dan weer het weelderige fluweel of de ingenieuze jacquardstoffen. Uniek zijn ook de uitgelaserde motieven en de op textiel gebaseerde vinyl wandbekleding. Alle stoffen en de wandbekleding voldoen aan de strenge eisen van de projectmarkt.

Over Kobe
Kobe is een Nederlandse fabrikant van interieurstoffen met meer dan 35 jaar ervaring en kantoren in onder meer Nederland, België, Duitsland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft een unieke persoonlijke visie en de eigen Kobe Design Studio in Valkenswaard slaagt er telkens opnieuw in de meest vooruitstrevende mode- en interieurtrends te combineren met traditionele thema’s. Dat levert een boeiende spanning op die in elk van hun ontwerpen terugkomt. Naast unieke kleuren en dessins gaat hun aandacht ook steeds naar high tech productietechnieken en bijzondere garens. Het resultaat is een stof die zowel hoog scoort op vlak van kwaliteit, als of vlak van duurzaamheid, design, bruikbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De passie voor textiel toont zich altijd opnieuw in een unieke en onnavolgbare stijl, die de typische stempel van Kobe draagt.Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners