1440
Villa Nova interieurstoffen
Gepubliceerd: 11-04-2013 Laatste update: 23-06-2017

Met plezier introduceren wij de voorjaarscollectie 2013 van ons merk Villa Nova. Levendige, door de natuur geïnspireerde drukstoffen en gestreepte transparanten in pure, frisse kleurgroepen

 

Mariken
Levendige, door de natuur geïnspireerde drukstoffen en gestreepte transparanten in pure, frisse kleurgroepen. De stoffen combineren uitstekend met de uni’s uit de Geneva en Seville collectie van Villa Nova.

 

Impressions behang
Een mooie collectie van duurzaam vinyl behang in gemakkelijk toepasbare kleuren met een eigentijdse metalic touch. Ideaal voor zowel huiselijk als projectmatig gebruik.

 

Geneva Vintage
Geneva Vintage is onze populaire Geneva uni maar dan met een stonewash finish, waardoor de stof een verschoten ‘lived in’ uitstraling heeft. Verkrijgbaar in 23 eigentijdse tinten.

 

Coast Sheers
Sfeervolle, kamerhoge transparanten met subtiele structuren en patronen in verschillende tinten wit en in zachte, natuurlijke kleuren.

 

Lille
Soepel vallende, glansrijke, wasbare weefstof. Prachtig voor gordijnen maar ook zeer bruikbaar voor duurzame stoffering.

 

Paris
Een eenvoudige katoenen weefstof met een elegant stippel detail. Deze aantrekkelijk geprijsde weefstof is wasbaar en geschikt voor gordijnen, sierkussens en accessoires.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide