9279
Melinki interieurstoffen
Gepubliceerd: 15-10-2012 Laatste update: 07-05-2017

Het nieuwe Britse merk Scion is er bijzonder trots op u Melinki te kunnen voorstellen, onze eerste collectie prints, patronen en muurbekledingen die in de lente van 2012 op de markt is gebracht.

Scion is een verfrissend nieuw merk dat de ambitie heeft de wereld van de binnenhuisarchitectuur te veroveren. De collectie is intelligent trendy en klantgericht. De stoffen en wandbekledingen zijn nagelnieuw, goed geprijsd, toekomstgericht en tegelijk bijzonder aantrekkelijk en individualistisch.

Volgens het woordenboek wordt scion in het Nederlands vertaald als ent, verwijzend naar een jonge twijg of scheut of als telg, verwijzend naar een afstammeling van een notabele familie met een lange stamboom: een geschikte naam voor dit opwindende nieuwe merk geproduceerd onder het beheer van de Harlequin Group.

Melinki past perfect bij het merkimago van Scion en vult een leemte in de markt van trendy en aantrekkelijke stoffen en muurbekledingen tegen een betaalbare prijs.

Met een combinatie van bedrukte stoffen, borduurwerk en jacquardweefsels, bijpassende weefsels en aanvullende muurbekledingen haalt Melinki haar inspiratie uit het gearchiveerde verleden van de jaren 1950 en de moderne Scandinavische ontwerpen.

Ongecompliceerd en tegelijk bijzonder effectief en krachtig toont de collectie een aantal modieuze motieven en kleuren. Door de interessante mengeling van design en koele, zuivere kleurengroepen hebt u de volle vrijheid om diverse sferen en stemmingen te creëren van kalme zee, retro kitsch, helder bakeliet en neutrale stadskleuren.

Scion is een op en top Brits merk: alle bedrukte stoffen en muurbekledingen van de Melinki-collectie worden in het VK gemaakt in fabrieken met een duidelijk engagement ten overstaan van milieu en duurzameproductie.

Vanaf april 2012 is Melinki nationaal en internationaal verkrijgbaar. Voor meer groothandelinformatie belt u naar +44 1509 225074 of surft u naar www.scion.uk.com



Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide