8850
Melinki interieurstoffen

Het nieuwe Britse merk Scion is er bijzonder trots op u Melinki te kunnen voorstellen, onze eerste collectie prints, patronen en muurbekledingen die in de lente van 2012 op de markt is gebracht.

Scion is een verfrissend nieuw merk dat de ambitie heeft de wereld van de binnenhuisarchitectuur te veroveren. De collectie is intelligent trendy en klantgericht. De stoffen en wandbekledingen zijn nagelnieuw, goed geprijsd, toekomstgericht en tegelijk bijzonder aantrekkelijk en individualistisch.

Volgens het woordenboek wordt scion in het Nederlands vertaald als ent, verwijzend naar een jonge twijg of scheut of als telg, verwijzend naar een afstammeling van een notabele familie met een lange stamboom: een geschikte naam voor dit opwindende nieuwe merk geproduceerd onder het beheer van de Harlequin Group.

Melinki past perfect bij het merkimago van Scion en vult een leemte in de markt van trendy en aantrekkelijke stoffen en muurbekledingen tegen een betaalbare prijs.

Met een combinatie van bedrukte stoffen, borduurwerk en jacquardweefsels, bijpassende weefsels en aanvullende muurbekledingen haalt Melinki haar inspiratie uit het gearchiveerde verleden van de jaren 1950 en de moderne Scandinavische ontwerpen.

Ongecompliceerd en tegelijk bijzonder effectief en krachtig toont de collectie een aantal modieuze motieven en kleuren. Door de interessante mengeling van design en koele, zuivere kleurengroepen hebt u de volle vrijheid om diverse sferen en stemmingen te creëren van kalme zee, retro kitsch, helder bakeliet en neutrale stadskleuren.

Scion is een op en top Brits merk: alle bedrukte stoffen en muurbekledingen van de Melinki-collectie worden in het VK gemaakt in fabrieken met een duidelijk engagement ten overstaan van milieu en duurzameproductie.

Vanaf april 2012 is Melinki nationaal en internationaal verkrijgbaar. Voor meer groothandelinformatie belt u naar +44 1509 225074 of surft u naar www.scion.uk.comWonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners