2277
Interieurstoffen
Gepubliceerd: 29-08-2012 Laatste update: 11-06-2023

The Romo Group is verheugd de lancering van Zinc te kunnen aankondigen, een sensationeel nieuw stoffenmerk; sterk, tastbaar, en stedelijk met speelse, spitsvondige elementen.

De nieuwe Zinc collectie wordt gepresenteerd in een verleidelijk monochromatisch palet met hinten van kleuren, heeft een luxe finish, weelderige texturen en moderne grafische dessins die het gevoel oproepen van de glamour jetset-lifestyle uit de jaren 70. Zinc richt zich op het hoog segment van de interieurarchitectenmarkt en zal wereldwijd gedistribueerd worden via geselecteerde detaillisten en professionele interieurarchitecten.

Zinc wordt gelanceerd met zeven onweerstaanbare collecties waaronder geplooide velours vol glamour die perfect zit met speelse asymmetrische dessins, intrigerende getextureerde weefsels, luxueuze zijdes, jacquards velours en prachtig zacht imitatiebont. De collecties zijn een sprankelend samenspel, waarbij de gecombineerde stoffen elkaar versterken en een look van glamour en originaliteit wordt gegeven aan gestoffeerde meubels, gordijnen en accessoires.

De Zinc lancering bevat twee feature collecties, Penthouse, een mix van luxe garens, waaronder een zijden- en linnenmix boordevol moderne dessins en Zorin, een uitgesproken mannelijke collectie van kledingwol, sexy imitatieleer en geestig gesneden velours. De 5 bijpassende collecties bieden toepasbare getextureerde geweven unis en semi-unis, een duurzame maar heel soepel vallende viscose velours en weelderig imitatiebont, die tezamen enerverende en originele stijloplossingen bieden voor particuliere en projectmatige interieurs. De collecties worden gepresenteerd in een beknopte serie van veelzijdige non-kleuren-groepen, waaronder innovatieve variaties op grijze en neutrale tinten en bevatten een eclectische stoffenserie ontwikkeld en geweven bij een brede variëteit aan weverijen.

De kleur zit in de textuur verklaart Justin Marr, ontwerper van Zinc, non-kleuren zoals carbon, platina, leisteen, manestraal en sterrenstof werken uitstekend om de focus te leggen op de kwaliteit en de textuur van stoffen. Justin Marr is aangetrokken door The ROMO Group als ontwerper van het nieuwe merk Zinc. Hij brengt 10 jaar ontwerpervaring met zich mee en heeft voorheen collecties ontworpen voor Andrew Martin.WIN-VLOERKLEED.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide