1556
Interieurstoffen
Gepubliceerd: 29-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

The Romo Group kondigt vol trots de lancering van hun nieuwe luxe stoffen- en behang aan: Mark Alexander. Mark Butcher en Alex McKenzie, voorheen de eigenaars/ontwerpers van Hodsoll McKenzie, zijn door ROMO aangesteld om het merk Mark Alexander te ontwikkelen als een nieuw zelfstandig merk onder The ROMO Group. Het nieuwe Mark Alexander merk bevat onderscheidende stoffen en behang, die gekenmerkt worden door het gebruik van natuurlijke kwaliteiten, zachte kleurstellingen en subtiele dessins, synoniem voor ingetogen luxe.

De filosofie van Mark Alexander is gebaseerd op een zelfverzekerde, progressieve ontwikkeling van klassieke dessins, voorzien van een scherp, modern randje en versmolten tot elegante essentiëlen. De dessins zijn ontstaan door middel van een nauwe samenwerking met traditionele weverijen, die nog gebruik maken van gespecialiseerde technieken om zo de subtiele luxe van natuurlijke garens te accentueren. Mark Alexander is een couture merk voor interieurs met een discrete elegante stijl, geïnspireerd door de pure schoonheid van natuurlijke vezels en de integriteit van onze samenwerkende weverijen.

Mark Alexander voegt een prikkelende nieuwe merkbeleving toe aan The Romo Group. De exquise kwaliteiten en subtiele kleurenwaaier van het merk bieden een compleet nieuwe stijloplossing voor nieuwe en bestaande klanten verklaart Jonathan Mould, CEO van

The Romo Group.
De lancering bestaat uit 9 elegante collecties bestaande uit borduursels, drukstoffen, behang en decoratieve weefstoffen. De stoffen zijn geweven uit een innovatieve mix van linnen, wol, zijde, alpaca en mohair en zijn gekleurd in een zacht palet dat in alle stoffen van de hele serie terugkomt. De eerste collectie wordt in januari 2010 geïntroduceerd en zal internationaal gedistribueerd worden via zorgvuldig geselecteerde detaillisten en professionals op het gebied van interieurarchitectuur.

Onze collectie respecteert de waardering en behoefte die de bewuste consument heeft aan kwaliteit en stijl met behoud van uitstraling. Mark Butcher, ontwerper, Mark Alexander. Mark Butcher en Alex McKenzie brengen 20 jaar werkervaring met zich mee als textiel- en interieurontwerpers in het hoge segment. Hun opgebouwde reputatie is meermaals bevestigd door het winnen van awards op het gebied van innovatieve ontwerpen in Engeland en de Verenigde StatenWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide