1657
Romo interieurstoffen
Gepubliceerd: 04-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

ROMO, wereldwijd een van de meest toonaangevende designhuizen, presenteert verheugd de lancering van haar Najaar/Winter 2009 collectie, bestaande uit zes verleidelijke nieuwe stof- en behangcollecties. ROMO brengt een inspirerende kijk op interieurdecoratie met collecties die bestaan uit prachtige eigentijdse drukstoffen met bijpassend behang en exquise geborduurde zijdes en linnens met speelse dessins, gekleurd in zachte nieuwe kleurschakeringen, waaronder Vintage Mauve, Silver Blue en Sapling Green. Elegante handgeweven katoenen ruiten en strepen en een verrassende variateit aan getextureerde geweven unis in een kleurenpalet van geraffineerde naturellen en intense kleuren maken het plaatje compleet. De collecties zijn wereldwijd verkrijgbaar vanaf september 2009.

Samsara Contemporary Prints
Geïnspireerd door de natuur, met een vleugje van de Oriënt. Deze sprekende collectie met zes dessins, gedrukt op een combinatie van 100% katoen en een katoen/linnen mix, biedt veel variatie in textuur en dessin voor gordijnen en meubelstoffering. Een bamboe slinger met gestileerde waaiers en een schilderachtige blauweregen met hanglantaarns, in balans gebracht met een lieflijke Orientaalse bloesem en een uitbundig paisley dessin. Een zacht kleurenpallet, waaronder de nieuwe ROMO kleur Vintage Mauve, geeft deze opvallende dessins een vriendelijk karakter.

Samsara Wallcoverings
Een prachtige bamboe slinger met gestileerde waaiers, versterkt met metallic highlights is het karakteristieke dessin van deze elegante collectie decoratief behang, ontworpen en gekleurd om met Samsara Contemporary Prints te combineren. Een all over bamboe dessin, twee strepen met schaduweffect en een moderne variant van een paisley zijn toegevoegd voor een subtiele benadering van decoratief behang.

Linara III
Linara, onze klassieker, een betrouwbare katoen/linnen mix met een uitzonderlijk zachte finish wordt uitgebracht in 64 gloednieuwe kleuren, waaronder Vintage Mauve, Cactus en Shadow evenals mooie naturellen als Chinchilla, Tapioca en Feather Grey, eenvoudig te combineren met Samsara Prints en andere recente ROMO collecties.

Tiverton Handweaves
Deze tijdloze collectie brengt twee mooie ruiten en vier stijlvolle strepen met een bijpassende uni in 14 kleuren. Een opliggend, weelderig satijnen detail geeft een luxe uitstraling aan deze essentiële handgeweven katoenen stoffen. Uitnodigende kleuren, met nieuwe combinaties zoals Heritage Blue met Cactus en Shadow en Carmine met Chamois en Alpine creëren een ongedwongen, stijlvolle look voor gordijnen, kussens en siermeubelen.

Peretti Textured Weaves
Strak, modern en prachtig getextureerd, Peretti is een stijlvolle collectie met zes uni en semi-uni weefkwaliteiten. Een verrassende variatie van texturen zijn ontstaan uit een creatieve garenmix, gepresenteerd in aantrekkelijke kleurencombinaties, waardoor elk weefsel zijn eigen karakter krijgt.

Licia Silks en Embroideries
Romo introduceert Licia, haar eerste collectie geborduurde zijdes, waaronder vier exquisite botanische dessins, geïnspireerd door bestaande ROMO drukstoffencollecties, allemaal prachtig geborduurd op een mix van zijde en linnen doeken. Twee elegante strepen met schaduweffect en een subtiel paisley dessin, verfijnd geweven van een luxe 100% zijde, complementeren deze collectie voor gordijnen, vouwgordijnen en decoratieve accessoires.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide