2520
Interieurstoffen
Gepubliceerd: 08-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Romo lanceert een nieuwe Trevira collectie genaamd Navarro. Een brandvertragende stoffencollectie in Trevira-kwaliteit in moderne kleurstellingen.

De Navarro collectie bevat taft strepen en effens, een weefstof met kleine decoratie en een bijpassende gestreepte in-between. Navarro Trevira stoffen vallen heel mooi soepel en zijn uitermate geschikt voor alle projecten, waaronder bedspreien, kussens, gordijnen en plaids. Navarro Trevira stoffen zijn verkrijgbaar in zeven kleurgroepen, die in elk interieur en elke stijl passen.

Er gaat niets boven puur linnen
MONARI is een volmaakte collectie gemaakt van puur linnen. MONARI is een stukgeverfde effen linnen en is verkrijgbaar in 39 sprankelende kleuren. In deze reeks zit ook de collectie CALVI en deze bestaat uit een prachtige bedrukte linnen streep in 7 bijpassende kleuren.

MONARI is zeer zacht en soepel en daardoor uitermate geschikt voor gordijnen en meubelstoffering voor licht huishoudelijk gebruik.

Deze collectie is veelzijdig toepasbaar en is zo ontworpen dat de kleuren prima gecombineerd kunnen worden met andere Romo druk- en weefstoffen collecties. Het kleurenpallet van 39 kleuren van Monari is een perfecte balans van mooie naturellen en sprekende eigentijdse kleuren.

Kimura behang collectie
Maak kennis met onze fantastische behang collectie ; KIMURA WALLPAPER. Een uitbundige en inspirerende collectie bedrukt behang, in verbluffende kleurencombinaties.

Kimura wallpapers bestaat uit zeer verfijnde streepjes, een gave mix van bloemen, een eigentijds damast-dessin en 2 bredere streepdessins. De prachtige intense kleuren variëren van lime, dieprood, okergeel en antraciet tot de zachtere tinten als ivoor, linnen en zachtblauw. De subtiele metallic accenten en details geven deze collectie een stijlvolle en geraffineerde look. Kimura behang is tegelijk ontworpen met de Kimura stoffencollectie. Als beiden collecties gecombineerd worden, creëer je het maximale effect! Maar zelfs een kleine wand met behang geeft al een overweldigende uitstraling... Een sprankelende aanvulling op ieder interieur.

Kimura drukstoffen
Romo introduceert de eigentijdse drukstoffencollectie KIMURA. Deze bestaat uit een reeks prachtige prints gedrukt op een zacht katoenlinnen doek afgewerkt met een glanzende finish. Kimura is geïnspireerd op subtiele oriëntaalse invloeden en heeft warme kleuren.

Kimura is een prachtige collectie, waaronder prints met mooie grote bloemen, een eenvoudiger bloemendessin, een gedistingeerd all-over bladdessin, een eigentijds damast en een meerkleuren streepdessin. De levendige kleuren zijn verbluffend en variëren van lagoon blauw, dieprood, lime en azalea tot antraciet. Voor het maximale effect is er in deze reeks ook nog de Kimura behangcollectie. Een absolute eyecatcher!

Romos weefcollectie Stratton Modern-klassieke tijkstrepen
Romo introduceert haar nieuwe collectie Stratton. Een tijdloze collectie van katoenen tijkstrepen in zachte eigentijdse kleuren.

De klassieke Engelse stijl is gemoderniseerd met een mix van frisse strepen in verschillende dessins. De Stratton tijkstrepen zijn oneindig te combineren maar ook elegant voor alleen n stoeltje. Deze eenvoudig toepasbare collectie kan gecombineerd worden met alle andere Romo druk- en weefstoffencollecties.

Verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpallet van negen kleurgroepen

Romos nieuwe handgeweven collectie New Haversham Moderne landelijkheid
Romo introduceert een nieuwe handgeweven stoffencollectie New Haversham. Een ongecompliceerde collectie handgeweven ruiten en strepen in charmante kleurcombinaties.

De New Haversham collectie bestaat uit brede strepen, potloodstrepen, verschillende ruiten en een bijpassende effen. De handgeweven structuur en eenvoudige dessins creëren een vertrouwde en modern stoere look. De charme van Romos katoenen handweefsels ligt in de subtiele onregelmatige structuur, waardoor de collectie een unieke uitstraling heeft. De stoffen zijn handgeweven volgens de hoogste eisen, waardoor deze collectie ideaal is voor kussens, gordijnen, vouwgordijnen en meubelstoffering voor licht gebruik. New Haversham is verkrijgbaar in 16 kleurgroepen. Het kleurenpallet omvat een variëteit van makkelijk te gebruiken neutrale tinten tot levendig rose en koel blauw.

Romos nieuwe weefcollectie Hermosa Rijk, stijlvol en geraffineerd
Romo introduceert een nieuwe collectie weefstoffen genaamd Hermosa. Een opvallende collectie met prachtige jacquard velours in rijke kleurstellingen.

Hermosa is een levendig contrast van grote stoere jacquard weefsels met een groot bloemdessin, een 2-kleurig bladdessin en bijpassende strepen. Deze stijlvolle collectie geeft een nieuwe dimensie aan eigentijdse en traditionele interieurs. De collectie verschijnt in 7 verleidelijke kleurgroepen van uitgesproken pink tot geraffineerd lime en zwart.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide