1627
Mimi Checks and Stripes
Gepubliceerd: 24-05-2013 Laatste update: 20-06-2017

Mimi Checks and Stripes: een heerlijk nieuw aanbod van Harlequin met een veelzijdig stoffen- en kleurenassortiment. Deze stijlvolle collectie behoudt haar aantrekkingskracht en combineert diverse formaten van geweven ruitjes en streepjes in een veelzijdig palet.

U kunt de opgewekte patronen met smalle strepen, tijkstrepen, strepen in bonte kleuren en tafelkleedmotieven overal in huis gebruiken om uw interieur op te vrolijken of er een nieuwe impuls aan te geven. Hedendaags en elegant, ontspannen en stijlvol: de collectie Mimi Checks and Stripes is volledig uitgevoerd in katoen. Drie ontwerpen zijn geschikt voor gordijnen of bekleding, drie andere ontwerpen voor gordijnen of accessoires.

Het uitgebreide kleurenpalet zal aansluiten bij verschillende schema's en bepaalt de setting van het design: sappige en heldere kleuren zoals limoen, citrus, magenta en mandarijn; trendy indigo, aubergine en denim; subtiele en neutrale kleuren zoals zand, mos, beige en steen; en rustige kleuren zoals schakeringen van water, lucht en houtskool, dit allemaal tegen een verfrissende witte achtergrond.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide