1429
Mimi Checks and Stripes

Mimi Checks and Stripes: een heerlijk nieuw aanbod van Harlequin met een veelzijdig stoffen- en kleurenassortiment. Deze stijlvolle collectie behoudt haar aantrekkingskracht en combineert diverse formaten van geweven ruitjes en streepjes in een veelzijdig palet.

U kunt de opgewekte patronen met smalle strepen, tijkstrepen, strepen in bonte kleuren en tafelkleedmotieven overal in huis gebruiken om uw interieur op te vrolijken of er een nieuwe impuls aan te geven. Hedendaags en elegant, ontspannen en stijlvol: de collectie Mimi Checks and Stripes is volledig uitgevoerd in katoen. Drie ontwerpen zijn geschikt voor gordijnen of bekleding, drie andere ontwerpen voor gordijnen of accessoires.

Het uitgebreide kleurenpalet zal aansluiten bij verschillende schema's en bepaalt de setting van het design: sappige en heldere kleuren zoals limoen, citrus, magenta en mandarijn; trendy indigo, aubergine en denim; subtiele en neutrale kleuren zoals zand, mos, beige en steen; en rustige kleuren zoals schakeringen van water, lucht en houtskool, dit allemaal tegen een verfrissende witte achtergrond.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners