1690
Ikea
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 08-05-2022

Geef je interieur eenvoudig een nieuwe uitstraling met de twee nieuwe limited edition textielcollecties van IKEA: MYRLILJA en NATVIDE. Beide collecties staan in het teken van reizen, een onuitputtelijke bron van inspiratie. Zo is de MYRLILJA collectie geïnspireerd op reisherinneringen en fantasieën.

Met de kussens, beddengoed, vloerkleden, badhanddoeken en tassen droom je weg naar jouw favoriete bestemmingen. Bij de NATVIDE collectie staan verschillende culturen en mensen centraal. Het kleurrijke textiel bevat rijke patronen met etnische invloeden. De MYRLILJA collectie is vanaf 1 juni a.s. te koop en de NATVIDE collectie is vanaf begin augustus verkrijgbaar. Beide collecties zijn te koop bij alle IKEA vestigingen en verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Sweet dreams
Een bepaalde geur, kledingstuk of lied kunnen je terugbrengen naar een vakantiebestemming. Dit gevoel is vertaald naar de MYRLILJA collectie. Het resultaat is een collectie kussens, beddengoed, vloerkleden, badhanddoeken en tassen in een verrassende mix van retro prints en romantische opdrukken in felle kleuren en contrasterend zwart en wit. Zo bevatten de romantische kussens dromerige teksten als Sweet dreams en With love. De prints doen denken aan etiketten op oude parfumflessen en nemen je mee naar romantische steden als Parijs.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide