1252
Interieurstoffen

Het atelier van Harlequin heeft Floris Embroideries ontwikkeld, een uitgelezen collectie met een bloementhema die eind juni 2011 op de markt werd gebracht. De borduurwerken van Floris Embroideries zijn geschikt voor gordijnen, blinds en accessoires en ademen een sfeer uit van typisch Engelse zomers en onze liefde voor alles wat met horticultuur te maken heeft.

Harlequin interieurstoffen Floris Embroideries

Floris Embroideries bestaat uit twee ontwerpen: Allium, met - zoals de naam al doet vermoeden - flamboyante, geborduurde alliumbollen en Flora, waarbij delicate bloemen met fijn gedetailleerde blaadjes en meeldraden worden afgebeeld. Het voortreffelijke naaiwerk brengt beide ontwerpen naar een hoger niveau en geeft ze een tijdloze aantrekkingskracht.

Allium en Flora omvatten een reeks zeer knappe borduurwerkjes in 11 verschillende kleurenschemas, waaronder aqua, ecru, ivoor, antiek perkament en indigo.

Harlequin interieurstoffen Floris Embroideries

De geborduurde stoffen van Floris Embroideries gaan zeer mooi samen met de reeks stoffen met linnentextuur van Anoushka Plains, die in een palet van 30 kleuren te koop is, en ook deel uitmaakt van de collectie.

Harlequin interieurstoffen Floris Embroideries

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners