1340
Harlequin interieurstoffen
Gepubliceerd: 04-09-2012 Laatste update: 20-06-2017

Bakari is een verfijnde, ontspannen collectie met een serene en moderne draai die werd geïnspireerd door organische texturen en fysieke elementen uit de natuur. Bakari is uitnodigend en toch heerlijk bescheiden en biedt een rustgevende en comfortabele collectie stoffen en behang die zich uitstekend lenen voor gebruik in het hele huis.

Bakari bestaat uit zes geweven en twee bedrukte stoffen en acht moderne behangontwerpen in zeven veelzijdige kleurverhalen. De hoofdstof en behangcollecties worden aangevuld door een uitgebreid en zeer bruikbaar assortiment getextureerde ton-sur-ton weefstoffen. De invloed van de natuur is duidelijk voelbaar. De essentie van strand, kiezelstenen, boomschors en bladeren is op een gevoelige manier geïnterpreteerd om een sfeer van rust en welbehagen te creëren.

De intrinsieke elegantie van de ontwerpen van Bakari wordt versterkt door het gebruik van natuurlijke vezels zoals zijde en linnen wat bijdraagt aan het gevoel van pretentieloze luxe. Het kleurpalet is sterk maar eenvoudig en de heerlijk koele, vervaagde tinten met een heel subtiel metaalkleurig accent weerspiegelen de subtiele schoonheid van deze tijdloze collectie.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide