1227
Harlequin interieurstoffen

Bakari is een verfijnde, ontspannen collectie met een serene en moderne draai die werd geïnspireerd door organische texturen en fysieke elementen uit de natuur. Bakari is uitnodigend en toch heerlijk bescheiden en biedt een rustgevende en comfortabele collectie stoffen en behang die zich uitstekend lenen voor gebruik in het hele huis.

Bakari bestaat uit zes geweven en twee bedrukte stoffen en acht moderne behangontwerpen in zeven veelzijdige kleurverhalen. De hoofdstof en behangcollecties worden aangevuld door een uitgebreid en zeer bruikbaar assortiment getextureerde ton-sur-ton weefstoffen. De invloed van de natuur is duidelijk voelbaar. De essentie van strand, kiezelstenen, boomschors en bladeren is op een gevoelige manier geïnterpreteerd om een sfeer van rust en welbehagen te creëren.

De intrinsieke elegantie van de ontwerpen van Bakari wordt versterkt door het gebruik van natuurlijke vezels zoals zijde en linnen wat bijdraagt aan het gevoel van pretentieloze luxe. Het kleurpalet is sterk maar eenvoudig en de heerlijk koele, vervaagde tinten met een heel subtiel metaalkleurig accent weerspiegelen de subtiele schoonheid van deze tijdloze collectie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners