05
wo, aug

In de herfst van 2012 zal Harlequin Arabella lanceren; de eerste collectie boordsels en gordijnbanden. Arabella is speciaal ontworpen en gekleurd om het uitgebreide assortiment Harlequin stoffen aan te vullen en zorgt voor een vleugje glamour en luxe op gordijnen, blindering, bekleding, kussens en accessoires.

Arabella is een ware schatkist met zes vlechten met plooien, picot, knopen, borduursel of kralen. De collectie wordt aangevuld door twee schitterende gordijnbanden: een luxueuze band met kwasten en een moderne band met bollen die in elkaar kunnen worden gedraaid met andere kleurschema's voor combinaties met meerdere tinten.

De prachtige boordsels en gordijnbanden zijn beschikbaar in een glorieus palet met veelzijdige kleurschema's: pioenroos en lapis; framboos en limoen; amethist en chartreuse; raffia en piment; linnen en tin; walnoot en pistache; zeeschuim en wilg; marine en aqua.

Combineer de diverse Arabella kleuren en designs voor een modern-klassiek chique accent en voor de perfecte finishing touch voor elk interieur!

Ook leuk om te lezen