2634
Interieurstoffen Cesaro
Gepubliceerd: 04-09-2012 Laatste update: 07-05-2022

Collezione Cesaro levert exclusieve interieur- en meubelstoffen. Wij leveren aan meubelstoffeerders, jachtbouw, projectinrichters, woninginrichters en de meubelindustrie.

Het paradepaardje zijn de diverse luxe Trevira CS stoffen die volledig voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld bij het inrichten van een hotel, restaurant of andere openbare gelegenheden, met name vanwege de brandwerende eigenschappen van deze stoffen.

Als het gaat om het inrichten van hotels en andere grote projecten heeft Collezione Cesaro internationaal een naam opgebouwd. In diverse werelddelen is het werk van ons bedrijf terug te vinden. Via een wereldwijd netwerk van agenten maken gerenommeerde hotels gebruik van onze collecties, zoals het Beachside Hotel Key West in Florida, het Flamingo Hotel & Casino in Las Vegas, het Langham Hotel in Melbourne. Op onze website onder "contract references" vindt u meer locaties waar onze stoffen al zijn toegepast.

Al onze collecties worden ontworpen door Christiane Müller van "Studio Müller-Van Tol" in Amsterdam. De luxe stoffen vinden hun weg in zowel moderne als klassieke interieurs. Op verzoek kunnen de meubelstoffen ook af fabriek vlamvertragend gemaakt worden.

Wij hechten ook veel waarde aan de kwaliteit van onze stoffen. Alleen stoffen met een hoge Martindale-testuitslag zijn geschikt voor verdere verwerking en opname in ons programma.

Onze meubelstoffen zijn modern, klassiek, oriëntaals, romantisch tot landelijk en in een ruime variëteit in stofkwaliteiten en worden voor ons geweven door de beste wevers uit voornamelijk Italië en worden reeds voor lange tijd toegepast door vooraanstaande Europese meubelmerken.

Sinds vorig jaar hebben wij onder het merk Cesaro Wallcoverings enkele uitgebreide collecties wandbekleding gelanceerd. Deze collecties voldoen uiteraard aan de brandvertragende eisen, zodat deze inmiddels projectmatig ook al breed worden toegepast. De kleuren in deze collectie zijn afgestemd op onze meubel- en gordijnstoffen.

Op de ETC expo in Culemborg, de interieurvakbeurs voor het midden en hoge segment, kunnen geïnteresseerde elke maandag een indruk krijgen van de mogelijkheden die Collezione Cesaro te bieden heeft. We beschikken over een permanente stand met een oppervlak van 55 m2. Mocht u liever op een andere dag onze stand willen bezoeken, dan maken wij graag met u een afspraak.

Op onze websites: www.collezionecesaro.com en www.cesarowallcoverings.com vindt u ook diverse fotos van onze huidige collecties.inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide