1091
Interieurstoffen

Met Mysterious brengt Carlucci di Chivasso de komende feestdagen een regelrechte hommage aan de Bohemian Hippy Chic. Zoals u kan zien in de bijgevoegde beeldenreeks ogen de stoffen op zijn zachtst gezegd glamoureus, extravagant en prikkelend eigenzinnig.

Voor het creëren van een hartverwarmende sfeer wordt warm velours gebruikt in al zijn vormen: uni, gestanst, gecrusht of in plissé-vorm. Of wat dacht u van Tattoo, prachtige, op tatoeages geïnspireerde dessins op mooie glanzende lurex-stoffen, Bling bling, de snelste manier om wat Hollywood-glitter in huis te halen met paillettes in goud, roze, rood en zwart of Croco, een (imitatie) krokodillenleren stof voor een gewaagde knipoog. De barokke bohémiensfeer wordt nog versterkt door het gebruik van kleuren geïnspireerd op fonkelende edelstenen, zoals robijn, smaragd en amethist.

Kan het nog feestelijker? Buiten mag het dan koud en kil zijn, met de Mysterious collectie lopen de temperaturen binnen algauw hoog op!Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners