1363
Interieurstoffen
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Met Mysterious brengt Carlucci di Chivasso de komende feestdagen een regelrechte hommage aan de Bohemian Hippy Chic. Zoals u kan zien in de bijgevoegde beeldenreeks ogen de stoffen op zijn zachtst gezegd glamoureus, extravagant en prikkelend eigenzinnig.

Voor het creëren van een hartverwarmende sfeer wordt warm velours gebruikt in al zijn vormen: uni, gestanst, gecrusht of in plissé-vorm. Of wat dacht u van Tattoo, prachtige, op tatoeages geïnspireerde dessins op mooie glanzende lurex-stoffen, Bling bling, de snelste manier om wat Hollywood-glitter in huis te halen met paillettes in goud, roze, rood en zwart of Croco, een (imitatie) krokodillenleren stof voor een gewaagde knipoog. De barokke bohémiensfeer wordt nog versterkt door het gebruik van kleuren geïnspireerd op fonkelende edelstenen, zoals robijn, smaragd en amethist.

Kan het nog feestelijker? Buiten mag het dan koud en kil zijn, met de Mysterious collectie lopen de temperaturen binnen algauw hoog op!Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide