1246
Ado interieurstoffen
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 31-10-2017

De voorjaarscollectie van ADO, blijkt het na de succesvolle introductie tijdens Intirio ook langs de weg goed te doen. Bijna elke ADO collectie kreeg dit voorjaar te maken met een aanvulling. Tegelijkertijd werden namelijk de vitrage, selection, overgordijn en addition collecties met nieuwe kwaliteiten uitgebreid.

Wat zeker bijdraagt aan het succes van deze uit negentien stalen bestaande serie is de verscheidenheid aan typen stof en themas. Zo heeft een aantal transparante kwaliteiten een frisse uitstraling met bloem- of bladmotieven in een brede range aan mooie lentekleuren. Daarnaast bestaat de aanvulling uit een serie dessins met felle kleuren in een jeugdig thema, die wordt aangeboden als vitrage, in-between of zelfs als overgordijnstof.

Wat zeker bijdraagt aan het succ Vele relaties in het land zijn ook erg goed te spreken over twee prachtige nieuwe overgordijnstoffen. De één heeft een groffe uni corduroy look, de ander een fijner geweven structuur, waarbij een deel van de beschikbare kleuren bestaat uit meerdere kleuren garens. ADO ziet beide kwaliteiten als een uitstekende verbreding van het aanbod, omdat het assortiment nog geen overgordijnen met een dergelijke structuur of kleurenrange bevatte.

Gezien de positieve insteek waarmee ADO en vele van haar relaties het nieuwe jaar zijn ingestapt en de ervaringen die op dit moment langs de weg worden opgedaan, kan zonder twijfel worden gesteld dat het principe van continue blijven investeren in kwaliteit nu ook zijn vruchten begint af te werpen.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide