1412
Ado interieurstoffen
Gepubliceerd: 22-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

ADO is dit voorjaar druk doende om de nieuwe themaboeken bij haar dealers onder de aandacht te brengen. De introductie van deze themaboeken vond plaats tijdens Intirio en kon toen al op veel enthousiasme en waardering rekenen van de aanwezige dealers, stylisten en media.

Ado interieurstoffen

De uitlevering van de boekensets is in volle gang en uitgaande van de huidige reacties en bestellingen zal tot de zomervakantie zon 20% van de dealers de boeken hebben opgenomen. De sfeervolle en functionele wijze waarop dessins en kleuren in deze boeken worden gepresenteerd, zal een belangrijke rol gaan spelen in de manier waarop ADO voortaan met nieuwe collecties naar buiten zal treden.

Ado interieurstoffen

Momenteel bestaan er vier themaboeken, elk met een eigen gezicht en stijlrichting. Op dit moment biedt deze set van 4 boeken de woninginrichter veel mogelijkheden om aan de gevarieerde vraag van de hedendaagse consument te voldoen. De actuele themas zijn Juliets Garden, Atmosphere, Eternity en Minimal Move. Deze themas richten zich op sferen als landelijk, klassiek, natuurlijk & eigentijds en modern & grafisch.

De paginas van de boeken zijn als uitgebreide moodboards opgebouwd. Voor zowel de woninginrichter als de consument is het een groot voordeel dat men hierdoor in één oogopslag kan zien of een dessin in de huiselijke en persoonlijke sfeer past. Doordat er per pagina ca. 15 verschillende stoffen worden getoond, is ook duidelijk zichtbaar welke kwaliteiten goed met elkaar te combineren zijn. Dit is een prettige ondersteuning bij het maken van keuzes.

Ado interieurstoffen

De kwaliteiten in het Juliets Garden boek passen met name bij interieurs, waarin lichte en frisse kleuren worden gebruikt. Hiermee kan dan worden gezorgd voor een zachte en/of romantische uitstraling. Het Atmosphere boek bevat stoffen die goed passen bij ruimtes waarin klassieke elementen terug komen of waar een contrast tussen modern en klassiek aanwezig is.

Het thema Eternity bevat een range aan dessins die met name geschikt is voor eigentijdse en gematigd moderne inrichtingen. Deze kwaliteiten komen goed tot hun recht wanneer er natuurlijke elementen of materialen in een inrichting terug te vinden zijn. Tot slot biedt het aanbod in het thema Minimal Move volop combinatiemogelijkheden binnen een strakke leefomgeving. De veelal modern getinte stoffen sluiten goed aan bij minimalistische inrichtingen met geometrische accenten.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide