5272
Ado interieurstoffen

ADO Interieurtextiel bv introduceert dit voorjaar een nieuwe aanvulling op de overgordijnen en vitrage collecties. We zijn vol vertrouwen dat we met deze jongste toevoegingen met gevarieerde looks opnieuw de juiste snaar weten te raken bij zowel onze dealers als de consument.

De voorjaarsaanvulling van 2008 bestaat uit drie overgordijnstoffen en vijf vitragestoffen. Drie van deze nieuwe vitragestoffen zijn onder de exclusieve collectie transparante stoffen Selection geplaatst. De andere twee, waaronder een uni stof met sterke kleuren, worden toegevoegd aan de vitragecollectie.

Onder de drie nieuwe overgordijnstoffen bevindt zich een tweetal dessins met bloemachtige patronen en een kwaliteit met flock-print in een ringenmotief. Deze soepel vallende overgordijnstoffen zijn ook prima geschikt voor vouwgordijnen en paneelgordijnen.

De kleine, maar vooral krachtige aanvulling bevat dus stuk voor stuk in het oog springende en warme dessins en wij hebben voor dit voorjaar dan ook hoge verwachtingen van deze nieuwe kwaliteiten.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners