1655
A House of Happiness voorjaar 2016

‘Meerwaarde, innovatie en originaliteit zijn de belangrijkste pijlers voor iedere nieuwe collectie die wij presenteren’, zegt Johanna Jorritsma algemeen directeur van A House of Happiness. ‘De speciale garens die dubbel isolerend werken, gerecyclede polyester en katoenvezels en gordijnstoffen die vlamvertragend werken brengen de meerwaarde en innovatie in onze nieuwste collecties. Originaliteit is vooral het anders toepassen van op maat gemaakte gordijnen. Deze diversiteit aan originele toepassingen laten wij keer op keer zien in onze inspiratie showrooms en op beurzen.’

Rustgevend, inbetween stoffen met natuurprint

De subtiele print van een mystieke horizon op een transparante voile haalt je gedroomde uitzicht naar binnen. Combineer deze met een effen inbetweenstof om het binnenvallende licht nog meer te filteren. (inbetween gordijn met print Silence in 2 kleuren, inbetween gordijn Maran met keuze uit 20 kleuren). De Happy Wave confectie is zeer geschikt voor moderne kamerhoge stoffen zonder naden en een mooie regelmatige plooi. Bijpassend zijn de zachte vilten kussens Geometric en Curvy en kussen Willow met fotoprint.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Zoek de verschillen! Creeer met gekleurde gordijnen je eigen sfeer.

In een neutraal interieur met zwart-wit als hoofdthema kan een accent kleur verrassend uit de hoek komen. Combineer een gedessineerd gordijn met een fris gekleurde inbetween voor een energie opwekkende sfeer of juist met een zachte tint zoals poederroze voor een kalmerende sfeer. Wil je je kamer echt donker hebben ’s nachts, kies dan voor een combinatie met een verduisterend vouwgordijn. In de collectie van A House of Happiness zitten meer dan 800 verschillende effen stoffen, waarmee je je eigen gewenste sfeer kan bereiken. Er zijn mogelijkheden genoeg! (1. dessin Lotta met koraalrode Topcolor-voile, 2. Dessin Lotta met verduisterend & isolerend vouwgordijn Reflex met gerecycled garen, 3. Dessin Lotta met hip roze inbetween Maran) Zwart-wit kussens mixen ook altijd goed met elkaar: Lotta (40*40cm), Lykke (60*40cm), Cross Stitch (40*40cm), Button (40*40cm) en Triangle (40*40cm) voor een klein kleuraccent. Bepaal zelf het verschil!
Alle gordijnen van A House of Happiness worden op maat geconfectioneerd voor een betaalbare prijs. Met verwerkingen waarmee de consument de gordijnen uniek en origineel kan maken. Bijvoorbeeld door de keuze voor hoge stijlvolle plooien tot 15cm of robuuste ringen en ook door voor een strakke regelmatige plooi te kiezen zoals in de Happy Wave. Inspiratie opdoen voor wat mogelijk is kan op onze website www.ahouseofhappiness.com en Pinterest www.pinterest.com/gordijnen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners