2108
Stoffentrends najaar 2013
Gepubliceerd: 28-08-2013 Laatste update: 19-06-2017

Dit najaar zijn de trends van A House of Happiness geïnspireerd op landelijke romantiek, de natuur en op de modetrend zwart/wit. In de nieuwe gordijnstoffen van de romantische trend ‘Tuscanian Poetry’ zijn warme tinten als roze en koraalrood in combinatie met taupe tinten terug te vinden. Het kleurenpallet van gebrande oranjes en geeltinten van de ‘Canadian Autumn’-trend houdt de zomer het hele jaar levend. De meest gestileerde trend die ook haar inspiratie uit de natuur haalt is ‘Urban Forest’, waarbij de kleuren toon-in-toon (kleuren uit hetzelfde kleurengamma) zijn toegepast. Hierdoor wordt het rustgevende gevoel van het buitenleven en de bossen vertaald naar de gordijnstoffen. Verrassend is de trend ‘Naturally Black & White’, gordijnen voor liefhebbers van een meer intense mysterieuze stijl in huis door de clash in zwart en wit.

Iedere vrijdag zijn de nieuwste trends in inspirerende en nieuw gestylde settings te zien in de vier showrooms in Leeuwarden, Deventer, Eindhoven en Waddinxveen.

Gordijnen gemakkelijk kiezen, kopen en installeren
‘Naast onze basic collectie gordijnen, ontwikkelen en fabriceren wij ieder half jaar stoffen gebaseerd op de nieuwe trends’, aldus Johanna Jorritsma, General manager bij A House of Happiness. De meest sprekende en actuele ontwikkelingen uit de woonmodetrends komen terug in de nieuwste stoffen van A House of Happiness. ‘Wij werken samen met een netwerk van 1000 woningtextielspecialisten verspreid door Nederland om de consumenten in het woud van stoffen en designs het kiezen, kopen en installeren gemakkelijker te maken. Sinds kort kunnen consumenten zich ook oriënteren via onze website www.ahouseofhappiness.com.’

A House of Happiness
De missie van A House of Happiness is om voor zoveel mogelijke mensen een persoonlijke sfeer te creëren in huis door middel van gordijnen. Het bedrijfsconcept sluit aan op dit streven door een breed aanbod op maat gemaakte gordijnen te ontwerpen en fabriceren met trendy kleuren en verrassende designs die passen bij ieder interieur en budget. A House of Happiness is marktleider op het gebied van gordijnen en decoraties en levert haar gordijnen aan meer dan 40 landen wereldwijd.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide