2000
Ikea textiel voor kids
Gepubliceerd: 06-06-2014 Laatste update: 05-05-2022

Skater, gamer, avonturier of sporter? De nieuwe IKEA textielcollecties voor kinderen van 8 tot 12 jaar staan in het teken van passies. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door de hobby’s en interesses van kinderen. Creëer in een handomdraai een kamer die past bij de persoonlijkheid van je kind. Vanaf augustus verkrijgbaar.

Spanning en sensatie

De PÅSIG textielcollectie is ontworpen voor kinderen die wel houden van een beetje spanning en sensatie. Zelfs als ze gewoon aan het chillen zijn. De collectie bestaat uit beddengoed, een vloerkleed, kussens, een opbergtas en een memobord met prints geïnspireerd op drukke steden en extreme sports.

Nieuwsgierig

Van een vloerkleed in de vorm van een kompas tot kussens met wiskundige formules. De UTFORSKA collectie is gemaakt voor kinderen die nieuwsgierig zijn naar de wereld en hoe alles werkt.

Game on

Gamers gaan voor de FLYGA collectie. De kleurrijke illustraties zijn geïnspireerd op chatgesprekken en pixels uit de werelden van computer games en social media.

Score!

Jonge atleten dromen ’s nachts van de overwinning met de SPRINGA collectie. Maak de kamer af met BOLLKÄR knuffels in de vorm van sportballen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide