2323
Harlequin Sheers en Structures

Harlequin's Momentum collectie werd oorspronkelijk gelanceerd in 2011, groeit gestaag en is nog altijd zeer in trek. In de herfst van 2014 worden een nieuw behangboek en vier extra collecties geweven stoffen gelanceerd welke perfect kunnen worden gecombineerd met een tweede, adembenemende collectie architecturale, gestructureerde voiles en half doorschijnende stoffen.

Momentum Sheers en Structures 2 volgen moeiteloos in de voetsporen van de zeer succesvolle eerste collectie en bieden het perfecte vervolg op de Momentum stoffen. Momentum heeft een gat in de nationale en internationale markt gevonden met een collectie ontwerpgedreven maar praktische doorschijnende stoffen, half-doorschijnende stoffen en structuurstoffen.Deze nieuwste collectie bevat meer gestructureerde en gelaagde effecten, van inspirerende drie dimensionale hoofdontwerpen tot ontspannen strepen en veelzijdige halfeffen texturen. Gaas-, glans- en appliqué-effecten vinden elkaar in een schitterend assortiment met 13 ontwerpen; zeven daarvan zijn extra breed en voorzien van loodveter en zijn dus zowel veelzijdig als functioneel.

Een streepstof met een grotere schaal waarbij touw is aangebracht op een vervaagde, doorschijnende ondergrond Momentum Sheers en Structures 2 zullen worden onthuld op Decorex en Focus in september 2014 en zal vanaf oktober zowel nationaal als internationaal verkrijgbaar zijn via een netwerk van detaillisten.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners