2558
Harlequin Purity
Gepubliceerd: 25-03-2015 Laatste update: 20-06-2017

Purity - een prachtige collectie van tijdloze borduursels, weefpatronen en behang met een eigentijdse aantrekkingskracht. De Harlequin Studio heeft Purity ontwikkeld, een prachtige collectie van verfijnde ontwerpen. Het moeiteloos elegante Purity staat voor een mengsel van tijdloze en door de archieven geïnspireerde motieven, opnieuw uitgewerkt voor een eigentijdse aantrekkingskracht. Het gamma is luxueus en chique met een grote schaalvariëteit en omvat geweven, geborduurde en geappliqueerde stoffen, aangevuld met een opvallend assortiment van boeiende behang. De collectie wordt gelanceerd tijdens de London Design Week in maart 2015.

Purity omvat elf stoffen, waarvan er drie geschikt zijn voor bekleding en gordijnen, aangevuld met acht dessins in behang. Op verschillende achtergronden, inclusief glanzend satijn, semitransparante schaduwtinten, geborduurd linnen en subtiel bezaaide neutrale kleuren zijn deze stoffen adembenemend in hun eenvoud en zorgen ze voor een sfeer van ingetogen weelde voor zowel klassieke als eigentijdse interieurschema's. Het gebruik van zware katoendraad en een pointillisme-effect voor het borduurwerk geeft een modern randje aan de tijdloze bloemen- en bladmotieven. Dankzij het gebruik van metaaldraad en parelmoeren lovers ontstaat een glamoureuze fashion twist. Het behang vult de stoffen aan en omvat hedendaagse damasten, door kant geïnspireerde emblemen, verfijnde florale ranken en twee mooie coördinaten die harmonieus aansluiten bij de rest van de collectie. Metalliekinkten, glinsterende kralen en getextureerde reliëfs worden gebruikt in het gamma om een gevoel van subtiele glamour te bereiken.

Het heerlijk rustige kleurenpalet omvat levensechte tinten, zoals botermelk, duivengrijs, vintageroze, wilg, zacht leder, bisque, rook, jute, heide, kiezels, parels en schelpen. De collectie is zowel nationaal als internationaal beschikbaar via Harlequin-verkooppunten vanaf de late lente van 2015.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide