1509
A House of Happiness
Gepubliceerd: 13-02-2013 Laatste update: 19-06-2017

Het gordijnenmerk ‘A House of Happiness’ lanceert zijn nieuwe website www.ahouseofhappiness.com, inclusief webshop. Op de site is de volledige collectie van het gordijnenmerk te bekijken. Met de webshop speelt ‘A House of Happiness’ in op de toenemende vraag naar het online kopen van gordijnen. Het merk werkt hierbij nauw samen met zijn winkeliers zodat klanten altijd specialisten in kunnen schakelen, bijvoorbeeld voor het opmeten van gordijnen thuis en voor advies.

Gordijnen worden nu nog met name in fysieke winkels gekocht, maar dit verschuift steeds meer naar aankopen via het web. ‘A House of Happiness’ haakt in op deze trend. Uniek van de shop is de nauwe samenwerking met de ruim duizend winkeliers die het merk verkopen. ‘A House of Happiness’ is het merklabel van Vriesco International Fabrics, de grootste gordijnenfabrikant van Europa.

Online bestellen
De nieuwe website bevat handige informatie die nodig is bij het kiezen van gordijnen. Zo wordt er ingegaan op de verschillende soorten stoffen met tips over het onderhoud ervan. Maar ook wordt uiteengezet welke kleuren en dessins het beste passen bij welk interieur. Verder is er een instructiefilm over het opmeten van gordijnen en maken foto’s duidelijk hoe het gekozen gordijn er met plooi of juist met een ring uitziet.

inspiratiebrochures1.png

Het bestellen van de raambekleding is eenvoudig en gaat in drie stappen:

1. Kies je stof

2. Creëer je gordijn

3. Kies je dealer om de gordijnen op te halen

Bij iedere stap kan de hulp van een specialist worden ingeschakeld. Alle stoffen staan overzichtelijk in een galerij op de website weergegeven. Ook kunnen voorbeelden van de stoffen, in de vorm van een knipstaal, worden opgevraagd.

Inspirerend
Om nieuwe ideeën op te doen staat op de website informatie over de nieuwste gordijnentrends, de collecties van het merk en foto’s van ingerichte huizen. A House Of Happiness biedt klanten nu ook de mogelijkheid om de showrooms te bezoeken, waar 1000m2 inspiratie te vinden is. De showrooms staan in Leeuwarden, Waddinxveen, Deventer en Eindhoven. Iedere vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur zijn klanten welkom en staan er specialisten klaar voor advies en hulp.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide