4254
Casalis interieurstoffen 2013
Gepubliceerd: 24-04-2013 Laatste update: 07-05-2017

Wie Casalis zegt, kan niet anders dan de innovatieve kijk van de Kortrijkse producent van tapijten, poefs, plaids én lampen op textiel en interieur erkennen. Een geluidsdempend 3D-tapijt tegen de muur, een buigbare lamp, een poef die even snel van kleur verandert als een kameleon ... Stoffen worden heruitgevonden, gecombineerd, vernieuwd. Patronen en kleuren worden bedacht, gecombineerd en verfijnd, net zolang tot elk detail klopt. Hun in-house designers gaan - ook samen met externe ontwerpbureaus - op zoek naar een uniek subtiel evenwicht. Met aan de basis een immens respect voor het materiaal, en in het vooruitzicht een ontwerp dat textiel opnieuw tot een kunst verheft ...

Bonnet Bright - kleurenweelde

Er zijn meer dan 50 verschillende kleurencombinaties mogelijk. Bovendien sluiten de kleuren van de Bonnet Bright perfect aan bij de tinten van de tapijten, poefen en plaids van Casalis. Bijzonder interessant voor interieurarchitecten.

WIN-VLOERKLEED.png

Beiras 'Tracks'

'Tracks' heet de nieuwste aanwinst in tapijtencollectie Beiras, en hij doet zijn naam alle eer aan. Alsof allerlei dieren eerst in verschillende potten verf zijn gestapt, en daarna hun voetsporen op het tapijt hebben achtergelaten, zo lijkt het wel. Een authentieke liefdesverklaring aan de traditionele Portugese ambacht van de handknoopkunst.

Pello Weave

Organisch, modern en superzacht: de Pello Weave verenigt verschillende dessins tot een boeiend en toch rustig geheel. In subtiele natuurtinten slaagt ontwerpster Liset van der Scheer er in om in haar eerste vlakweefcollectie voor Casalis een perfecte balans te vinden tussen modern en artisanaal.

Hou deze collectie in de gaten, want in het najaar presenteert Casalis de Pello Weave poefen.

3D textiles

Een nieuwe stof creëren die niet alleen akoestisch isoleert maar ook esthetisch weet te verleiden? De Poolse textielontwerpster Aleksandra Gaca was altijd al gefascineerd door driedimensionale structuren, en samen met Casalis is ze er in geslaagd om niet alleen een technisch maar ook kunstzinnig hoogstandje neer te zetten.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide