1463
Zo gezellig: de nieuwe Cosy Me collectie van HEMA
Gepubliceerd: 07-10-2020 Laatste update: 20-03-2022

De dagen worden korter, het regent weer wat vaker, het wordt weer wat kouder… Oftewel, het is dé tijd om heerlijk met een dekentje op de bank naar het herfstige weer buiten te kijken. Met de Cosy Me collectie van één van onze woonfavorieten, de HEMA, doe je dit in stijl; met de heerlijke producten van deze collectie creëer je thuis een heerlijk momentje voor jezelf. Van zachte dekbedden tot grappige plaids en sfeervolle kaarsen: de Cozy Me collectie heeft alles in huis om het heerlijk gezellig te maken in je interieur. Wij vertellen je alles over deze producten van HEMA.

MES01052HEMA_06_Trui_hond3596.jpg

Maak het gezellig

Gezellig, zo kun je deze nieuwe collectie van HEMA het beste omschrijven. Voor woondecoratie zit je bij deze alom geliefde woongigant altijd goed, maar de Cosy Me collectie is inderdaad wel heel cozy. Daar zijn de materialen ook naar: met zachte stoffen, rustige kleuren en zelfs bijpassende kleding. Wat wil je nog meer? Van een fantastisch op het oosten geïnspireerd kleed (voor een heel fijn prijsje) tot een gezellige interieurslinger tot een minimalistische kandelaar die niet zou misstaan in een hippe loft in Kopenhagen: met de woondecoratie van Cosy Me maak je het thuis echt gezellig. Je kunt werkelijk alles scoren wat je nodig hebt om van je huis echt een thuis te maken. Zo hoef jij in dat herfstige weer maar één winkel te fietsen – of je bestelt het lekker via de website.

woonaccessoires_-20.jpg

inspiratiebrochures1.png

Een momentje voor jezelf én voor een ander

De naam Cosy Me zegt het al: met deze producten maak je het echt gezellig voor jezelf. Een heerlijk warme plaid, een kaarsje in je lievelingskleur en een mooie gouden onderzetter voor die grote kop dampende chocolademelk: de buitenwereld bestaat even niet meer. Maar naast dat momentje voor jezelf, is er ook genoeg voor de ander. Wat dacht je van mooi houten speelgoed voor je kids of je neefjes of nichtjes, of een fris beddengoed om je partner mee te verrassen? De Cosy Me collectie heeft ook een speciaal gedeelte voor kids en bedtextiel. Vrijwel alle producten lenen zich uitstekend om cadeau te doen, zodat je ook een ander een momentje voor zichzelf kunt gunnen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide