1400
Humberto Tan Woonmode
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Tijdens de Woonmodecity kwam Humberto Tan zijn eigen Home-collectie introduceren. Humberto Tan had al een eigen schoenen-, kleding- en brillenlijn en daar is nu een collectie bad- en bedmode aan toegevoegd. Samen met JMA Benelux heeft de tot drie keer toe tot 'Best geklede Nederlander' uitgeroepen Humberto Tan zijn collectie 'Humberto Home' geïntroduceerd.

Humberto Home is een klassieke en tijdloze collectie bad- en bedgoed met een mannelijke en sportieve uitstraling. De collectie is vrij 'smal' gehouden en alle items zijn op elkaar afgestemd.

Je zou denken wat zou Humberto Tan nog voor nieuws aan de bed- en badmode kunnen toevoegen, maar deze nieuwe collectie is echt prachtig om te zien. Stijlvol met klasse, en kwaliteit in een exclusief hoogwaardige lijn.

Meer informatie kun je lezen op de site van JMA Benelux

Fotos : Monique ShawWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide