1219
Humberto Tan Woonmode

Tijdens de Woonmodecity kwam Humberto Tan zijn eigen Home-collectie introduceren. Humberto Tan had al een eigen schoenen-, kleding- en brillenlijn en daar is nu een collectie bad- en bedmode aan toegevoegd. Samen met JMA Benelux heeft de tot drie keer toe tot 'Best geklede Nederlander' uitgeroepen Humberto Tan zijn collectie 'Humberto Home' geïntroduceerd.

Humberto Home is een klassieke en tijdloze collectie bad- en bedgoed met een mannelijke en sportieve uitstraling. De collectie is vrij 'smal' gehouden en alle items zijn op elkaar afgestemd.

Je zou denken wat zou Humberto Tan nog voor nieuws aan de bed- en badmode kunnen toevoegen, maar deze nieuwe collectie is echt prachtig om te zien. Stijlvol met klasse, en kwaliteit in een exclusief hoogwaardige lijn.

Meer informatie kun je lezen op de site van JMA Benelux

Fotos : Monique ShawWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners