255
Woonaccessoires als relatiegeschenk? Altijd doen!

Bij veel bedrijven zijn relatiegeschenken nog vaak een pen, kladblokje of hooguit een sleutelhanger. Echt origineel? Mwoah, niet echt. Of je hiermee als ondernemer je doel bereikt is dan ook maar zeer de vraag.

Het doel van een relatiegeschenk is namelijk dat de ontvanger nog eens aan je denkt, dat je in het lange termijn geheugen van iemand terechtkomt. Een originelere optie kiezen is dan ook aan te raden. Veel mensen denken hierbij niet aan een woonaccessoires als relatiegeschenk. Waarom dit juist wel een goed idee is? Dat is uitgelegd in dit blog.

Daar is ie weer!

Een woonaccessoire als relatiegeschenk is een goede keuze omdat het iets is wat steeds weer zichtbaar is. Het komt vaak terug en daardoor zal het vroeg of laat in het parate geheugen van iemand zitten. Wat een woonaccessoire en tevens een relatiegeschenk kan zijn? Denk aan de tassenhaak die OrangeSmile als relatiegeschenk aanbiedt. Hiermee kunnen dames praktisch en eenvoudig hun tas aan een tafel hangen. Niet groot, wel handig en vaker te gebruiken; het perfecte relatiegeschenk. En uiteraard met jouw mooie logo erop.

hendersmagazinebanner.png

In de verpakking

Daarnaast zijn er ook nog andere slimme manieren om jouw merk in de spotlights te zetten, mocht je een webshop hebben dan is het meezenden van een kleine gift ook een slimme optie. Mensen vinden dit een verrassend effect aan het pakketje en zullen dit snel in gebruik nemen. Verkoop jij online meubels? Dan is het meezenden van een linnentas met jouw logo een slimme keuze. Deze worden vaak weer gebruikt en zeker wanneer hij er leuk uitziet zullen mensen hem gebruiken als accessoire! Tassen laten personaliseren is dan ook een must voor ieder groot bedrijf. En wie weet wordt het wel een mode hype? Weet je nog die periode dat iedereen met Dirk-tassen ging rondlopen? Dat was nog eens gratis reclame!

Kortom, investeer in de relatie met je klanten door middel van relatiegeschenken. Denk hierbij out of the box en geef iets voor het interieur. Hiermee zal het vaker terugkomen in de gedachte van de ontvanger en bereik je het effect van een relatiegeschenk. Heb je een woonwebshop en wil je dat je klant onbewust reclame voor je gaat maken? Dan is het aan te raden te investeren in hippe tasjes of andere marketing producten. Het gaat er vooral om dat je niet standaard en cliché bent, want dan zullen mensen jouw product waarderen en weer gebruiken!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners