Vind jij het een beetje suf om met een koelbox rond te lopen? Met deze Verrijdbare Volkswagen koelbox ben je de hipste van het strand. En nog veel leuker..... in samenwerking met Ditverzinjeniet.nl kan jij er eentje winnen!

 

Deze coole koelbox is namelijk geïnspireerd op één van de eerste Samba modellen van Volkswagen. Hoe handig is het dat je deze koelbox op wielen achter je aan kunt laten rijden? Het sjouwen met een zware box is verleden tijd. De Volkswagen koelbox heeft sturende voorwielen zodat je onderweg naar het strand of het park geen ongelukken veroorzaakt.

koelbox001.jpg

koelbox002.jpg

Koelbox op wielen
Deze rode koelbox kan met gemak 24 blikjes drinken en een groot aantal ijsklontjes kwijt. Perfect voor een gezellige namiddag met je vrienden in het park. Op de zijkant zit een stevig dekselslot en door de klapdeksel heb je makkelijk toegang tot je koude drank. Door het intrekbare handvat kun je wanneer je op de plek van bestemming bent, het handvat uit het zicht opbergen. De koelbox is licht van gewicht en is lekvrij. Is er wat drank in de box gemorst? De ingebouwde afvoer zorgt voor gemak bij schoonmaken.

WIN deze Verrijdbare Volkswagen koelbox

Wil jij kans maken op deze supercoole koelbox ter waarde van 395 euro? Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Makkie toch! Ben je al lid? Vul dan alsnog het formulier hieronder in om je deelname kenbaar te maken.


Actievoorwaarden:

Je schrijft je in voor de Wonenonline.nl en Ditverzinjeniet.nl nieuwsbrief.
Je kunt jezelf altijd weer uitschrijven middels de uitschrijflink in de nieuwsbrief.
De winnaar wordt eind juli 2020 bekend gemaakt
Wonenonline behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.

 

 

Ook leuk om te lezen