17727
WIN een Verrijdbare Volkswagen koelbox t.w.v. 395 euro

Deze winactie is afgelopen. We hebben de winnaar bekend gemaakt op. Ben jij benieuwd of je gewonnen hebt? Lees dan snel verder!

Deze coole koelbox is namelijk geïnspireerd op één van de eerste Samba modellen van Volkswagen. Hoe handig is het dat je deze koelbox op wielen achter je aan kunt laten rijden? Het sjouwen met een zware box is verleden tijd. De Volkswagen koelbox heeft sturende voorwielen zodat je onderweg naar het strand of het park geen ongelukken veroorzaakt.

koelbox001.jpg

koelbox002.jpg

Koelbox op wielen
Deze rode koelbox kan met gemak 24 blikjes drinken en een groot aantal ijsklontjes kwijt. Perfect voor een gezellige namiddag met je vrienden in het park. Op de zijkant zit een stevig dekselslot en door de klapdeksel heb je makkelijk toegang tot je koude drank. Door het intrekbare handvat kun je wanneer je op de plek van bestemming bent, het handvat uit het zicht opbergen. De koelbox is licht van gewicht en is lekvrij. Is er wat drank in de box gemorst? De ingebouwde afvoer zorgt voor gemak bij schoonmaken.

De winnaar is geworden...... 

Geer von Gatzen  uit Alkmaar! Van harte met deze gewonnen prijs. Je ontvangt van ons een persoonlijk bericht.

Niet gewonnen maar toch de koelbox hebben? Je ontvangt nu 15% korting op deze coole koelbox met code WONEN-654144

Heb je niet gewonnen? We hebben vandaag weer een superleuke nieuwe winactie online geplaatst. Je maakt kans op een prachtig servies naar keuzen van The Table. Check hier de nieuwe winactie

servies-win.jpg

 

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners