7685
Rivièra Maison herfst/winter 2019 - 2020 collectie

Na de lange zomerdagen komt nu het seizoen waarin we verlangen naar gezelligheid en meer tijd in huis willen doorbrengen. Daarom oh zo belangrijk om er thuis een fijne plek van te maken. De overgang van de seizoenen gaat gepaard met twee themacollecties van Rivièra Maison: "La Belle Époque" en "Via del Corso". De exclusieve herfst- en wintercollectie van 2019 is geïnspireerd op het gevoel van uitbundige joie de vivre en de luxe van het oude Frankrijk, evenals de traditionele Italiaanse kleermakerij. Laat je betoveren door deze prachtige themacollecties

  riviera-maison-herfst-2019-491.jpg

LA BELLE ÉPOQUE
La Belle Époque: een periode in l'Histoire de France, een periode van joie de vivre en welvaart. Een nieuwe klasse nouveau riche uit zich door rijkdom en luxe; mannen in prachtige maatpakken en dames gekleed in een mooie geborduurde designerjurken genieten van chique uitjes en romantische diners. Dit luxe gevoel komt terug in de romantische ‘La Belle Époque’ textielcollectie, die bestaat uit prachtige kussens in poederroze en bestorven grijstinten. Deze overweldigende collectie is een bijzondere mix van verschillende soorten delicaat velvet, gecombineerd met een print van romantische bloemen en vlinders.

hendersmagazinebanner.png

riviera-maison-herfst-2019-551.jpg

VIA DEL CORSO
Geïnspireerd door de traditionele meesterkleermakers in het hart van het oude Florence, is de textielcollectie Via del Corso met diezelfde passie voor elegante, hoogwaardige materialen en op maat gemaakte stukken in het hoogste vakmanschap gemaakt. Deze beroemde Italiaanse levenshouding komt tot uitdrukking in de details van de Via del Corso-collectie. De basis is warm en bestaat uit verschillende tinten bruin. De belettering doet denken aan de etalages en gevels van de originele Italiaanse meesterkleermakers. De mix van robuuste en zachte materialen onderscheidt het textiel van deze collectie en geeft een nobele touch.

Klik hier voor de nieuwste Rivièra Maison woonaccessoires

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners