3347
Riverdale voorjaar/zomer 2021
Gepubliceerd: 01-05-2021

Naast sterke basis items bevat de nieuwe spring Summer collection van Riverdale producten die meegaan met de trends in thema’s, kleuren en materialen. Met een steady basiscollectie, die aangevuld wordt met trend producten is het interieur always endless in style.

Zachte kussens in velvet met plooitjes en stiksels, maar ook kussens met luxueuze borduursels in grafische patronen. Meubels waarmee je een hoek helemaal in een kleur kunt aankleden, ton-sur-ton pur sang. Opvallende stoelen, poefen en kasten die het interieur een upgrade geven. Stuk voor stuk niet te missen items in het interieur voor een fashionable boost.

riverdale-voorjaar-zomer-2021-110_kopiëren.png

Metaal kan zowel sophisticated als stoer worden toegepast. Verkrijgbaar in zwart, goud en koper, van bijzettafel tot kast en van de lantaarn tot plateau. Maar ook in de poten van banken en de onderstellen van de eettafels komt dit onverwoestbare materiaal geregeld terug.

Geheel uniek is het nieuwe porseleinen servies dat bestaat uit mokken, borden en schalen. Het is verkrijgbaar in de kleuren zwart en terra, is gedecoreerd met een gouden lijnenpatroon en uitermate geschikt om te mixen en matchen. In dezelfde look en feel is er een serie bloempotten verkrijgbaar en is er een luxe geurlijn bestaande uit geurstokjes en kaarsenpotten aan de collectie toegevoegd. Dit elegante patroon ga je nog geregeld terug zien.

riverdale-voorjaar-zomer-2021-071_kopiëren.png

Glas en keramiek waren al niet meer weg te denken uit het interieur. Windlichten, vazen en potten in basics whites of in meer kleurrijke items, met of zonder bijzondere afwerking. Een interieur kan echt niet zonder. Juist de combinatie van zachte materialen, metaal en bijvoorbeeld glas maken een interieur aantrekkelijk.

De natuur is nog steeds een belangrijk onderdeel in het interieur. Bijzondere planten zijn niet meer weg te denken en dieren(prints) zijn nog steeds populair en mogen best een beetje extravagant zijn. Vazen met pantervlekken porseleinen vogels en vissen in organic orange, graphic green of sweet pink. Wie durft?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide