27361
Riverdale spring - summer 2018

Het hangt in de lucht, al een tijdje. Steeds vaker en op meer plekken. Soms is het even weg en dan ineens, WHOOP, is het weer terug. Er is iets aan het veranderen. Nee, het is al verder dan dat, er ís iets veranderd. Je ziet het, voelt het en beleeft het. Sieraden worden weer gedragen, gouden ringen om vingers met gelakte nagels, hoge hakken in plaats van sneakers, blouses met bloemrijke dessins! Jurken en rokjes! Rode lipstick! Volle wimpers!

 

Riverdale-spring-summer-collectie-lente-zomer-2018-086.jpg

Glossy tijdschriften en populaire online influencers tonen reportages van de meest vrouwelijke en extravagante interieurs. Waar grote kleurrijke boeketten op dinertafels pronken, kamers rijkelijk gedecoreerd zijn met beeldschoon behang, combinaties van elegante kussens op sofa’s van prachtige jacquard geweven kwaliteit. Rijkelijk en royaal met een toefje wereldse glamour. En vooruit, ook een beetje stoer; een cactus kan prima naast een bos met rode rozen.

Riverdale-spring-summer-collectie-lente-zomer-2018-053.jpg

Summer Vogue, de nieuwe collectie van Riverdale, heeft alle vrouwelijke elegantie verwerkt in een buitengewoon complete en rijke collectie. Rijk qua kleuren, materialen en vormen. Compleet qua assortiment, elke living, van woon- tot slaapkamer kan van sofa tot dinertafel royaal worden gestyled.

Riverdale-spring-summer-collectie-lente-zomer-2018-185.jpg

De collectie is onderverdeeld in drie stijlgroepen.

All Natural & Black is de stijlgroep waarbij ingetogen, chique en tijdloze items de boventoon voeren. Textielen zijn effen en van een prachtige fluwelen kwaliteit. Symmetrie in deze groep zorgt voor evenwicht. Groots geuit door dit bijna overdreven door te voeren. Twee sofa’s, twee hockers, twee fauteuils. Spanning is er ook, door de combinatie van dicht tegen elkaar aan liggende vergrijsde kleurcombinaties. Zwart als intrigerend contrast. Zo mooi als elke klassieke black & white foto.

Miami Vibes! Zowel de naam van deze stijlgroep als de sfeer ervan geven je die fantastische zomerse spirit. Zoete pasteltinten verwerkt in oneindig veel kussens, sofa’s, exotische bloemen en kaarsen worden vergezeld door goud. Goud geeft glamour en glans aan elke zomerse zwoele dag. De kleuren roze, burgundy, ocean blue en tropical green zijn happy en summerlike tinten om elke living een zeer Vogueish interieurstijl te geven. Velvets en tweeds zijn uiteraard dé fashion fabrics in deze groep.

BOHO Chic! Stijlgroep drie. Go wild and relax with basic, beachy beauties. Beige, grijs, wit en zwart, de combi aan kleuren voor elke bohemian lifestyle. Grove stoffen, franjes, wandkleden met matgouden details, gevlochten manden en boho-like windlichten in natureltinten en zwart. Het eilandgevoel thuis, life is a holiday!

Riverdale-spring-summer-collectie-lente-zomer-2018-195.jpg

Riverdale-spring-summer-collectie-lente-zomer-2018-213.jpg

Riverdale-spring-summer-collectie-lente-zomer-2018-115.jpg

Riverdale-spring-summer-collectie-lente-zomer-2018-020.jpg

Riverdale-spring-summer-collectie-lente-zomer-2018-182.jpg

Riverdale-spring-summer-collectie-lente-zomer-2018-169.jpg

Riverdale-spring-summer-collectie-lente-zomer-2018-228.jpg

Collectie highlights:
- Naast de bekende geurkaarsen heeft Riverdale nu ook kaarsen zonder geur in de trendkleuren van het seizoen;
- De HOME. collection is uitgebreid met een serie fashionable gouden kleinmeubels, van funky salontafels tot musthave drankenkabinet op wieltjes. Tevens zijn er maar liefst vijf nieuwe banken toegevoegd. Twee fluwelen gecapitonneerde banken in het zachtroze en vergrijsd celadon en drie
lederen banken, in stoer groen, cognac en antraciet.

Shop de nieuwste collectie van Riverdale hier

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners