1819
Riverdale
Gepubliceerd: 22-08-2012 Laatste update: 07-05-2022

Pure en warme accessoires, bijzonder in al hun eenvoud, dat is waar Rustic Roots van Riverdale voor staat! Rustic Roots is onderverdeeld in 2 stijlgroepen: Rich Burgundy en Pure Denim.

Riverdale interieuraccessoires Rustic Roots

Riverdale interieuraccessoires Rustic Roots

De charmante chique sfeer van "Rich Burgundy" is een grote verwennerij voor het interieur. De warme wijnrode kleur staat centraal in deze collectie. Lampionnen, romantische lichtjes en prachtige kunstbloemen in combinatie met stijlvolle windlichten in aluminium en krachtig zwart zorgen voor de nodige glans in huis.

De robuuste tegenhanger is "Pure Denim", een collectie met een ruige twist. Stoere plaids en bijbehorende kussens gemaakt van grove breisels sieren ieders interieur. Natuurlijke elementen als staal en hout afgewisseld met dienbladen, fotolijsten en lectuurmanden van koeienhuid maken deze collectie compleet.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide