1345
Riverdale

Pure en warme accessoires, bijzonder in al hun eenvoud, dat is waar Rustic Roots van Riverdale voor staat! Rustic Roots is onderverdeeld in 2 stijlgroepen: Rich Burgundy en Pure Denim.

Riverdale interieuraccessoires Rustic Roots

Riverdale interieuraccessoires Rustic Roots

De charmante chique sfeer van "Rich Burgundy" is een grote verwennerij voor het interieur. De warme wijnrode kleur staat centraal in deze collectie. Lampionnen, romantische lichtjes en prachtige kunstbloemen in combinatie met stijlvolle windlichten in aluminium en krachtig zwart zorgen voor de nodige glans in huis.

De robuuste tegenhanger is "Pure Denim", een collectie met een ruige twist. Stoere plaids en bijbehorende kussens gemaakt van grove breisels sieren ieders interieur. Natuurlijke elementen als staal en hout afgewisseld met dienbladen, fotolijsten en lectuurmanden van koeienhuid maken deze collectie compleet.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners